Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Taco-chips met verse tonijntartaar

25 minuten

Hapjes

Vis

4 personen
Gemiddeld

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

bakplaat

bakpapier

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC en bekleed een bakplaat met bakpapier.

  2. Smeer de wraps in met de helft van de olijfolie en bestrooi met het paprika- of chilipoeder. Snijd de wraps in kleine driehoekjes (als je kleine wraps gebruikt, kun je ze in achten snijden) en verdeel ze over de met bakpapier beklede bakplaat.

  3. Schuif de bakplaat in de oven en bak de tortillachips 8-10 minuten tot ze goudbruin en knapperig zijn. Houd de chips goed in de gaten, want het kan opeens hard gaan.

  4. Haal de tortillachips uit de oven en laat ze afkoelen.

  5. Meng de tonijn samen met de sjalot, augurk, limoensap en de rest van de olijfolie in een kom. Proef en breng op smaak met peper en zout.

  6. Beleg de afgekoelde tortillachips met de tonijntartaar en garneer met het sesamzaad en eventueel de tuinkers.

  7. Tip: Je kunt de tonijntartaar al van tevoren klaarmaken. Maar niet té lang: 4 uur zouden we als maximum aanhouden.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Omega 3&E

Omega 3&E

Natuurlijke vis-olie

€ 14,50

€ 12,32

AppetiteControl

AppetiteControl

Weg met de moeilijke momenten!

€ 21,25

€ 18,06