Taco-chips met verse tonijntartaar
25 minuten
Hapjes
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 180ºC en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Smeer de wraps in met de helft van de olijfolie en bestrooi met het paprika- of chilipoeder. Snijd de wraps in kleine driehoekjes (als je kleine wraps gebruikt, kun je ze in achten snijden) en verdeel ze over de met bakpapier beklede bakplaat.
Schuif de bakplaat in de oven en bak de tortillachips 8-10 minuten tot ze goudbruin en knapperig zijn. Houd de chips goed in de gaten, want het kan opeens hard gaan.
Haal de tortillachips uit de oven en laat ze afkoelen.
Meng de tonijn samen met de sjalot, augurk, limoensap en de rest van de olijfolie in een kom. Proef en breng op smaak met peper en zout.
Beleg de afgekoelde tortillachips met de tonijntartaar en garneer met het sesamzaad en eventueel de tuinkers.
Tip: Je kunt de tonijntartaar al van tevoren klaarmaken. Maar niet té lang: 4 uur zouden we als maximum aanhouden.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.