Tomaten-kipcurry
30 minuten
Hoofdgerecht
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verhit in een stoofpan 1 eetlepel olijfolie en bak de ui en knoflook 1-2 minuten. Voeg de kip en currypasta toe en bak ze mee tot de kip gaar is.
Doe de tomaten in de pan en roer goed door. Verwarm al roerend 10 minuten. Voeg dan de kokosmelk en 75-100 milliliter water toe en breng aan de kook. Laat ongeveer 10 minuten zachtjes pruttelen, of tot de tomaten zacht zijn.
Verhit in een wokpan 1 eetlepel olijfolie en bak de courgettespaghetti 2 minuten. Breng de curry op smaak met zout en peper en serveer samen met de courgettespaghetti. Garneer met de koriander.