Verse tonijnburgers met tomatensalsa
1 uur om op smaak te komen + 25 minuten
Hoofdgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Begin met het maken van de salsa. Roer alle ingrediënten door elkaar en zet het een uur op kamertemperatuur zodat de smaken goed kunnen intrekken.
Doe de tonijn in een keukenmachine en maal deze grof. Schep de tonijn over in een kom en meng met de wasabipasta, sesamzaad en wat zout en peper. Vorm vervolgens met vochtige handen 4 gelijke burgers.
Verwarm de oven voor op 200ËšCelsius. Spray een bakplaat in met wat olijfolie en leg de tonijnburgers erop. Zet de tonijnburgers vervolgens 15 minuten in de oven tot ze goudbruin en net gaar zijn. Bereid ondertussen de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Leg de tonijnburgers op de borden. Serveer met de zilvervliesrijst en een schep tomatensalsa. Garneer met wat verse limoenschijfjes.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.