Volkoren spaghetti met bimi, peultjes en ansjovis
25 minuten
Hoofdgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Breng een pan water aan de kook en blancheer de bimi 3-4 minuten. Voeg de laatste 2 minuten de peultjes toe. Schep de groentes met een schuimspaan uit de pan.
Kook in hetzelfde water de spaghetti volgens de instructies op de verpakking. Giet af en laat uitlekken.
Verhit intussen de olijfolie in een koekenpan en bak de knoflook in 1 minuut goudbruin. Voeg de ansjovis en kappertjes toe en bak 2 minuten mee.
Doe de bimi en peultjes in de koekenpan, samen met het limoensap en de rode peper en bak 2 minuten mee.
Doe de spaghetti erbij, gevolgd door de extra vergine olijfolie en schep om. Verdeel de pasta en groentes over borden en bestrooi met de zaden- en notenmix en limoenrasp.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.