Wraps met biefstukreepjes en tomatensalsa
30 minuten
Hoofdgerecht
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de grill voor. Snijd de biefstukken in reepjes en bestrooi deze met wat zout en peper.
Schep voor de tomatensalsa de groene peper, 1 rode ui, de blokjes tomaat, limoensap en koriander met een snufje zout in een kom door elkaar. Doe de ijsbergsla in een kom.
Verhit een grote koekenpan met wat olijfolie. Bak de ui en paprika samen met de cayennepeper op hoog vuur totdat alles begint te kleuren. Schep vervolgens in een schaal.
Verhit de pan weer met wat olijfolie en bak hierin de biefstukreepjes. Doe vervolgens de gebakken groenten erbij en bak het geheel op matig vuur nog 3 minuten en doe terug in de schaal.
Verwarm de wraps kort onder de grill (pas op dat ze niet verbranden) en zet alles op tafel. Vergeet bij het vullen van de wraps de Griekse yoghurt niet.