Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Zeeduivel in tomaten-champignonsaus

30 minuten

Hoofdgerecht

Vis

4 personen
Gemiddeld

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

wok

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Kook de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking.

  2. Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een wok en bak de ui 3-4 minuten. Voeg dan de knoflook en kastanjechampignons toe en bak deze 5 minuten.

  3. Meng de witte wijn met de visbouillon en blus de champignons ermee af.

  4. Voeg het venkelzaad en de tomatenblokjes toe, breng aan de kook en laat de saus 10 minuten zachtjes pruttelen. Proef en breng op smaak met zout en peper.

  5. Leg de vis in de saus en gaar hem ongeveer 5 minuten. Doe de vis en de saus in een mooie terrine en bestrooi dit alles met de peterselieblaadjes. .Schep de tagliatelle om met de courgetteslieren en serveer samen met de vis en de saus.

  6. * Back on Track: Als je het Back on Track programma volgt, kan je dit recept aanpassen door volkoren tagliatelle te vervangen voor courgettepasta.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Omega 3&E

Omega 3&E

Natuurlijke vis-olie

€ 13,50