Zeeduivel in tomaten-champignonsaus
30 minuten
Hoofdgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Kook de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking.
Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een wok en bak de ui 3-4 minuten. Voeg dan de knoflook en kastanjechampignons toe en bak deze 5 minuten.
Meng de witte wijn met de visbouillon en blus de champignons ermee af.
Voeg het venkelzaad en de tomatenblokjes toe, breng aan de kook en laat de saus 10 minuten zachtjes pruttelen. Proef en breng op smaak met zout en peper.
Leg de vis in de saus en gaar hem ongeveer 5 minuten. Doe de vis en de saus in een mooie terrine en bestrooi dit alles met de peterselieblaadjes. .Schep de tagliatelle om met de courgetteslieren en serveer samen met de vis en de saus.
* Back on Track: Als je het Back on Track programma volgt, kan je dit recept aanpassen door volkoren tagliatelle te vervangen voor courgettepasta.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.