Zeewolf met asperges
25 minuten
Hoofdgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Marineer de zeewolf 10 minuten in het kruidenzout. Snijd 1,5 cm van de onderkant van de asperges af en breng de asperges aan de kook in een pan met voldoende water en wat zout. Zet het vuur uit als de asperges nog knapperig zijn en laat afkoelen in het vocht.
Knijp de citroenen uit boven de trostomaatjes en strooi er wat peper en zout overheen. Doe een klein beetje olijfolie een ovenschaal en leg hier de zeewolf filets in. Bestrooi de filets met peper. Verwarm de oven voor op 160°C en bak in ca. 8 minuten gaar, voeg in de laatste 5 minuten de tomaten toe.
Neem 2 kleine kopjes vocht van de asperges en kook in tot het wat dikker wordt en gebruik dat als saus. Verdeel de asperges over 4 borden. Leg de zeewolf erbovenop, verdeel de trostomaten er omheen en schep het ingedikte aspergevocht over de zeewolf.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.