Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Zeewolf met asperges

25 minuten

Hoofdgerecht

Vis

4 personen
BackOnTrack

Let op, je bekijkt een recept van de back-on-track fase.

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

Ovenschaal

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Marineer de zeewolf 10 minuten in het kruidenzout. Snijd 1,5 cm van de onderkant van de asperges af en breng de asperges aan de kook in een pan met voldoende water en wat zout. Zet het vuur uit als de asperges nog knapperig zijn en laat afkoelen in het vocht.

  2. Knijp de citroenen uit boven de trostomaatjes en strooi er wat peper en zout overheen. Doe een klein beetje olijfolie een ovenschaal en leg hier de zeewolf filets in. Bestrooi de filets met peper. Verwarm de oven voor op 160°C en bak in ca. 8 minuten gaar, voeg in de laatste 5 minuten de tomaten toe.

  3. Neem 2 kleine kopjes vocht van de asperges en kook in tot het wat dikker wordt en gebruik dat als saus. Verdeel de asperges over 4 borden. Leg de zeewolf erbovenop, verdeel de trostomaten er omheen en schep het ingedikte aspergevocht over de zeewolf.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

MultiV Max

MultiV Max

Hoogwaardige en optimaal gebalanceerde multi

€ 25,75

Smart Digest Max

Smart Digest Max

Vernieuwde, nog betere samenstelling.

€ 17,50