“Afvallen met NewFysic is voor iedereen haalbaar”

13 augustus 2019

“Afvallen met NewFysic is voor iedereen haalbaar”

“Afvallen met NewFysic is voor iedereen haalbaar”, aldus Mariette van breda.nieuws.nl. Of je nu een man of een vrouw bent, jong of oud. Ben je 40 kilo of 5 kilo te zwaar? Volgens haar is NewFysic voor iedereen goed vol te houden. Mariette heeft inmiddels alles geprobeerd. Maar door gebrek aan discipline en de honger die veel diëten met zich meebrengen stopte ze soms al na een halve dag. Is de liefde voor eten dan groter dan de liefde voor haar gezondheid? Nee, Mariette is gewoon een echte bourgondiër. Maar, door als die kaasjes, wijntjes, etc. telt de weegschaal er ieder jaar een kilootje bij op. Nu was het echt klaar!

 

Zo fit, gezond en lang mogelijk van het leven genieten.

Ze klopt aan bij NewFysic Breda

Mariette vond dat ze inmiddels wel had bewezen dat ze het niet alleen kon en daarom liep ze op een mooie lente dag binnen bij NewFysic in Breda. Ze voelde zich al snel op haar gemak en ging in gesprek met coach Ineke. Ze meet haar bloeddruk, gewicht, vetpercentage en BMI en bepalen vervolgens dat er minimaal 25 kilo af moet. Het lijkt haar bijna te mooi om waar te zijn, maar na de geruststellende woorden van Ineke gaat ze ervoor. Met een boodschappenlijst en receptenboekjes gaat Mariette weer naar huis om te starten met NewFysic.

Hoe werkt het?

  • NewFysic maakt geen gebruik van maaltijdvervangers. Je eet gewoon gezond, vezelrijk, regelmatig en gevarieerd. Het is belangrijk dat je zes keer per dag eet om je stofwisseling op gang te houden. Je eet! Bye Bye hongerdieet;
  • Bij NewFysic tellen we geen calorieën of punten;
  • Je neemt supplementen op natuurlijke basis die ervoor zorgen dat je je fit blijft voelen en minder trek hebt doordat je suikerspiegel stabiel blijft;
  • In de app kun je alles bijhouden en hier vind je ook recepten, in principe kan het hele gezin hier lekker van meegenieten;
  • Via de NewFysic Facebook community kun je tips en recepten uitwisselen met andere NewFysic’ers. Hier ontmoet Mariette ook ‘oud-Fysicers’ die al jaren op gewicht blijven, het programma in grote lijnen blijven volgen en de nieuwelingen aanmoedigen;
  • Tijdens de wekelijkse consulten worden de resultaten bijgehouden en krijg je adviezen van je coach en zonodig een peptalk. De bekende stok achter de deur die Mariette nodig had.

Aan de slag

 

Mariette vindt de recepten van NewFysic heerlijk. Alle producten zijn gewoon in de supermarkt verkrijgbaar en ze staat versteld van al het lekkers dat ze gewoon mag eten. Ze ontbijt met crackers en een beschuitje. Met muesli of een lekker havermout pannenkoekje en ‘s avonds maakt ze een vezelrijke maaltijd met rijst, pasta of een volkoren wrap. Het enige wat Mariette mist als echte bourgondiër is de kaas, maar verder vindt ze dat de weken voorbij vliegen en het valt haar alles mee. Ineke is iedere week trots op haar, zelfs als er een keer iets minder af is stelt ze Mariette gerust: het komt wel goed! En het kwam ook goed.

Zelfs de vakantie naar Griekenland was goed te doen. Waar ‘nee’ zeggen tegen een vette hap voorheen lastig was, is het nu vanzelfsprekend. En als het een keer echt niet lukte om zich aan het programma te houden, nam ze een ‘No Regret‘. Dit supplement zorgt ervoor dat je kunt ‘zondigen’ zonder aan te komen.

Het resultaat: “Afvallen met NewFysic is voor iedereen haalbaar.”

Na drie maanden stapt Mariette op de weegschaal en ziet dat er maar liefst 16 kilo af is!! Tijd om nieuwe kleding te shoppen! Ze is niet alleen lichter, maar ook strakker en ze voelt zich gezonder, ze straalt en krijgt veel complimenten. Bye bye, weegschaalvrees! Bij de volgende verjaardag van een collega zit ze met een kopje koffie en haar schaaltje vers fruit trots te zijn op zichzelf. Appeltje eitje dit! Op naar de volgende 3 maanden! En… mocht je nog twijfelen of NewFysic ook iets voor jou kan zijn…Namens Mariette: “Afvallen met NewFysic is voor iedereen haalbaar”.

Lees het hele artikel hier.

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen