‘Ik wil weer in bikini de zee in rennen’

1 november 2016

‘Ik wil weer in bikini de zee in rennen’

Samen met haar moeder heeft ze al van alles geprobeerd. Alles werkte tijdelijk, niets werkte blijvend. Terwijl ze zo graag lekker in haar vel wilt zitten.

‘Twee tantes van mij slankten succesvol af bij NewFysic. Elke keer als ik ze zag waren ze slanker en zagen ze er stralender uit. Mijn moeder en ik probeerden van alles maar niets werkte. We lieten ons inspireren door mijn tantes. Ze vertelden dat de methode makkelijk vol te houden is en dat je veel mag eten, alleen andere producten dan je gewend bent. Geen witte pasta’s meer of witte rijst. Alles vervangen door volkoren en meergranen producten. En vijf of zes eetmomenten per dag om de verbranding op gang te houden. Dat klonk best haalbaar en aantrekkelijk. Geen shakes of maaltijdvervangers maar gewoon gezond, veel en vaak eten.

Ik was er helemaal klaar voor. Het ergerde me dat ik niet in leuke en moderne kleding paste. Als ‘meisje meisje’ hou ik erg van shoppen. Ook op vakantie, met mijn vriendinnen, voelde ik me niet lekker in mijn vel. Zeker niet in bikini. Je rent niet even lekker de zee in. Ik ben pas vijfentwintig en onzeker over mijn lijf, dat wilde ik niet meer!

Toen ik startte bij NewFysic, leerde mijn coach me dat je de kachel moet laten branden. Dat je juist moet eten om af te vallen. En dat terwijl ik nooit iets at als ik aan het lijnen was. Mijn knop ging gelijk om en ik ben gaan investeren in mezelf. Ik hield me aan het voedingsplan en mijn moeder hielp me, in het begin, te herinneren aan mijn voedingssupplementen.

De eerste kilo’s vlogen eraf. Ik kreeg veel complimenten van mensen die zeiden dat ze het goed zagen dat ik was afgeslankt en dat ik zo straalde. Dat geeft een heerlijk gevoel. Ik sliep zelfs beter toen ik anders ging eten. De rest van de kilo’s ging wat geleidelijker. Maar toen ik eenmaal mijn streefgewicht had bereikt was ik zielsgelukkig. Mijn moeder is enorm trots op me. En ik op haar natuurlijk!’

Kimberley Pouw (26 jaar) horeca medewerkster en dochter van Anita

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om anderen te inspireren met jouw verhaal? Stuur dan een mail naar mae@newfysic.nl ovv Mijn verhaal en wie weet is jouw verhaal hier binnenkort ook te lezen!

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen