Calorieën verbranden in de nazomer zonder sport(school)

26 augustus 2019

Calorieën verbranden in de nazomer zonder sport(school)

Omdat het in de zomer toch al veel te warm is. Of omdat je op vakantie gaat of gewoon heel erg geen zin hebt om te sporten. Laat die sportschool voor wat het is en volg onderstaande tips. Leuke én slanke zomer gegarandeerd.

En je hoeft er helemaal geen gekke dingen voor te doen.

 

Tuinieren

Heb jij een tuin? Mooi! Dakterras of balkon? Werkt ook prima. Steek je handen goed uit de mouwen en duik met je handen de aarde in. Tuinieren verbrandt een heleboel calorieën, want stiekem ben je best veel in beweging. Bonus: je bent lekker buiten en krijgt er een wonderschone tuin voor terug.

 

Beach volleybal

Een dag op het strand hoeft helemaal niet (alleen) te betekenen dat je de hele dag op een strandbedje ligt. Neem een beachvolleybal set mee en haal je strandmaatje over een spelletje te doen.

 

Surfen

Als jij je in een oord bevindt waar de golven goed genoeg zijn om te leren surfen, neem het er dan van. Het is niet alleen waanzinnig leuk maar je verbrandt ook een heeeeleboel calorieën bij je eindeloze pogingen op die plank te blijven staan.

 

Lopen en fietsen

Verken de stad door erdoorheen te lopen of fietsen. Gewoon op een rustig tempo – je wilt niet weten hoeveel calorieën je verbrandt door alleen al een rondje winkelen.

 

Duik in het zwembad

Een verfrissende duik in de morgen was nog nooit zo functioneel. Zwem een par baantjes, watertrappel wat en geniet van het uitzicht. En dan straks lekker ontbijten.

 

Dit artikel is geschreven door Fleur (45). Fleur houdt van het leven, van haar grote gezin, van haar werk én van gezelligheid. En da’s best een klus, het in de lucht houden van al die ballen én gezond te blijven leven. Daarom is ze groot fan van NewFysic. Ze neemt ons mee in haar dagelijks leven en in het vinden van een gezonde balans tussen lekker eten, lekker leven en geluk.

Foto: Benjamin Combs via Unsplash

 

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen