Citymom Bettina: “Dag zwangerschapskilo’s”

26 augustus 2019

Citymom Bettina: “Dag zwangerschapskilo’s”

Citymom Bettina is 38 jaar, bevallen van twee kinderen en sporten is niet haar favoriete hobby. Met de zomer (lees: bikini stress ) in het vooruitzicht vond ze dat het tijd was om bij NewFysic aan te kloppen. Tijd om die laatste 4 kilo eraf te krijgen. Dag zwangerschapskilo’s!

Geen tijd te verliezen, maar zwangerschapskilo’s.

Meet NewFysic

Je kunt merken dat Bettina zich goed heeft laten informeren. Zo weet ze dat je NewFysic zowel online kunt volgen als in een vestiging. Je krijgt je eigen coach waar je wekelijks contact mee hebt. Zij geeft je deskundige begeleiding, afgestemd op je persoonlijke situatie. Je coach kijkt niet alleen naar je leefstijl, maar ook naar je afslankverleden en eetgewoonten. Daarnaast word je gewogen en gemeten. Aan de hand van deze intake word je streefgewicht bepaald en krijg je je persoonlijke voedingsplan. Naast je voedingsplan neem je als je NewFysic volgt iedere dag vezel- en eiwitsupplementen (op natuurlijke basis). Deze supplementen helpen de spiermassa in stand te houden en zorgen voor een efficiënte stofwisseling tijdens het afvallen. Bettina geeft aan dat de supplementen haar net die extra push hebben gegeven om gewicht te verliezen.

Persoonlijk voedingsplan

Wanneer je NewFysic volgt krijg je ook een persoonlijk voedingsplan. Belangrijk in deze periode is dat je zes keer per dag eet. Zo houd je je spijsvertering op gang. Je eet veel groeten en fruit, maar minder brood, pasta of aardappelen. Naast water, dronk Citymom Bettina bijvoorbeeld ook thee of gekookt water met gember en citroen. In het weekend dronk zij wel gewoon lekker een glas wijn. Hierdoor bleef het leuk voor haar om NewFysic te volgen. De vette borrelhap wisselde zij wel in voor groente met hummus of een guacamole dipje.

Een NewFysic dag van Bettina

  • 08.00 – havermout met fruit
  • 10.30 – 1 grote smoothie met groenten en fruit. Ik maak deze in de blender, zie voor recepten mijn smoothie blog. (Let op: in principe horen smoothies niet in het voedingsplan van NewFysic, een keertje is niet erg maar overleg altijd even met je coach)
  • 13.00 – soep met twee crackers erbij
  • 15.00 – 2 rijstwafels of handje cherrytomaten
  • 18.00 – salade met veel groente. Je kan vlees of vis door de salade doen. Of bijvoorbeeld vis eten met gegrilde groeten
  • 21.00 – bakje kwark met fruit

Het prettige van NewFysic is dat het heel makkelijk te integreren is in je gezin. wanneer je het programma volgt krijg je toegang tot heerlijke recepten! Je kookt er dan gewoon lekker wat pasta, rijst of aardappelen bij voor de kids. Op deze manier hoef je niet voor elk gezinslid apart te koken. Rond een uur of 15.30 uur geef je ze als snack cherrytomaatjes of bananenbrood en hier kun jij ook weer lekker van mee genieten.

Bettina: “Afvallen is echt niet moeilijk, het is even de knop om zetten, heel vaak nee zeggen tegen ongezonde dingen en heel veel lekkere gezonde dingen eten! Dag zwangerschapskilo’s!”

Lees het hele artikel hier.

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen