“Elke keer als ik in de spiegel kijk ben ik zo trots op wie ik nu ben!”

14 januari 2021

“Elke keer als ik in de spiegel kijk ben ik zo trots op wie ik nu ben!”
“Eigenlijk heb ik geen downs gehad, ik zit nog steeds in mn ups! Elke keer als ik in de spiegel kijk ben ik zo trots op wie ik nu ben.”

Een interview met kanjer Ingeborg, die 5 kledingmaten verloor met de begeleiding van coach Cynthia in Hoofddorp.

Vertel, hoe was jouw NewFysic ervaring?

 

Ingeborg: “Mijn schoonzusje kwam al in Hoofddorp bij NewFysic en toen ik haar in het voorjaar zag, kon ik zien dat ze flink was afgevallen. Ze zag er zo goed uit, zo mooi slank, dat ik maar verder ben gaan vragen. Zo kwam het dat ik NewFysic leerde kennen. Zou dit wat voor mij zijn? Na zelf al vele pogingen gedaan te hebben om af te vallen (soms met succes, maar dan kwam het er toch weer aan, en meer ook) hoopte is dat dit de manier voor mij zou zijn. Ik kreeg de steun van mijn gezin en schreef me in voor een intakegesprek. Ik had er zin in. Mijn omgeving wist van niets, totdat ik na een paar weken vragen kreeg of ik was afgevallen en vooral hoe dan?

Inmiddels kan ik zeggen dat ik me heerlijk voel bij mijn nieuwe ik. Het tennissen gaat zoveel makkelijker, ik hoef toch minder van mezelf mee te slepen over de baan ? Het is zo grappig hoeveel je mag eten ( terwijl ik altijd dacht dat als je wil afvallen moet je minder eten).

Sommige gerechten eten we met het hele gezin en soms kook ik voor mezelf toch net weer iets anders. Kortom het is voor mij een geslaagde stap geweest. Iedere week ga ik naar Cynthia on te wegen en een praatje. In december heb ik wel wat meer “snoep” momenten gehad, maar daar geniet ik dan extra van om het de dagen erna weer op te pakken. Mijn volgende doel is nog 3 kilo eraf te krijgen, maar wie weet stel ik het toch nog een keer bij, het gaat gelukkig erg goed.”

Had je al veel diëten gevolgd voor NewFysic of juist niet? 

Ingeborg: “Ik heb eerder (crash)diëten geprobeerd, meer sporten, begeleiding voor voeding en meer bewegen. Maar allemaal niet zo vol te houden als dit.”

Hoe heb je het ervaren?

Ingeborg: “NewFysic is heel goed vol te houden omdat ik het niet zie als een dieet. Je mag zoveel eten en er is zoveel keus dat het meer een andere manier van eten is geworden.”

Is NewFysic nu jouw lifestyle?

Ingeborg: “Voor mij is het zeker een andere lifestyle geworden. Ik voel me er zoveel lekkerder bij.”

Heb je ups en downs gekend?

Ingeborg: “Eigenlijk heb ik geen downs gehad, ik zit nog steeds in mn ups! Elke keer als ik in de spiegel kijk ben ik zo trots op wie ik nu ben.”

Hoe heeft coaching je geholpen?

Ingeborg: “Het feit dat ik elke week moet wegen is voor mij een stok achter de deur. Ik heb hier bewust voor gekozen ipv online begeleiding, voor mij werkt dit erg goed! Elke week ga ik naar Cynthia en kletsen we even over hoe het gaat, waar nodig zet ze me weer even op scherp.”

Raad je NewFysic aan?

Ingeborg: “Ik raadt NewFysic zeker aan. Wel ben ik van mening dat je eerst echt zelf moet willen. Inmiddels is de dochter van een vriendin ook gestart en zij gaat ook echt onwijs goed.”

Wat kun je mensen meegeven die aan het begin van hun uitdaging staan?

Ingeborg: “De eerste stap is gezet om je aan te melden, geniet van alles wat je kan en mag eten, want we is zoveel mogelijk. Zodra je resultaat gaat merken is dit alleen maar meer motivatie om door te gaan. Ik weet dat het niet bij iedereen zo makkelijk zal gaan als bij mij, maar hou vol. Elke kilo is er 1.”

 

 

 

 

 

 

 

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen