“Voordat ik in oktober bij NewFysic begon zat ik al een tijdje niet lekker in mijn vel.”

25 februari 2021

“Voordat ik in oktober bij NewFysic begon zat ik al een tijdje niet lekker in mijn vel.”
"Mijn doel was om 10 kilo af te vallen. Dat zijn er uiteindelijk meer dan 14 geworden."

Leonie  “Voordat ik in oktober bij NewFysic begon zat ik al een tijdje niet lekker in mijn vel. Door de coronacrisis en de lockdown was ik toch best een aantal kilo aangekomen. Ik schrok van de vakantiefoto’s die van de zomer waren gemaakt. Al mijn kleding zat strak en ik voelde me alles behalve gezond en energiek. In het verleden heb ik al veel verschillende trajecten geprobeerd (punten tellen, eetplannen in boeken volgen etc.) maar helaas ging dat altijd maar voor een paar weken goed. Het enige dat ik nog niet had geprobeerd was een gezonder eetpatroon volgen onder begeleiding van een coach.

Door enthousiaste verhalen van familieleden die ook bij NewFysic bezig waren, ben ik het traject gestart bij coach Saskia in Alphen a/d Rijn. Ik was behoorlijk verrast door het eetplan wat speciaal voor mij was opgesteld. Ik kon nog behoorlijk wat eten. De recepten op de NewFysic website en in de Facebook groep waren een goede aanvulling en zorgde voor de nodige afwisseling.

Mijn doel was om zo’n 10 kilo af te vallen en dat zijn er uiteindelijk 14,6 geworden. Ik had nooit gedacht dat ik dit voor elkaar zou kunnen krijgen. Ik heb vooral geleerd om de zes eetmomenten op de dag aan te houden en niet te gaan compenseren. Tijdens het traject heb ik geen enkele keer een hongergevoel gehad. Natuurlijk waren er weleens moeilijke momenten, maar die zijn eigenlijk op 1 hand te tellen. Wat mij erg helpt is om met mezelf afspraken te maken en iets in het vooruitzicht te stellen, bijvoorbeeld door mezelf op “speciale” dagen wel wat te gunnen zoals bijvoorbeeld met kerst of bij een verjaardag. Direct daarna val ik wel weer terug op het eetplan van NewFysic. Mijn traject bij NewFysic is nu afgerond, maar voor de zekerheid en als “stok achter de deur” heb ik nog wel een zogenaamde rittenkaart afgenomen bij Saskia. Eens in de zoveel tijd zal ik bij haar langskomen om te wegen en te kijken hoe het gaat. Op die manier wil ik een vinger aan de pols blijven houden.”

De TOEN en NU foto van Leonie. 

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om anderen te inspireren met jouw verhaal? Stuur dan een mail naar marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’ en wie weet is jouw verhaal hier binnenkort ook te lezen!

 

 

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen