“Voordat ik in oktober bij NewFysic begon zat ik al een tijdje niet lekker in mijn vel.”

"Mijn doel was om 10 kilo af te vallen. Dat zijn er uiteindelijk meer dan 14 geworden."

Leonie  “Voordat ik in oktober bij NewFysic begon zat ik al een tijdje niet lekker in mijn vel. Door de coronacrisis en de lockdown was ik toch best een aantal kilo aangekomen. Ik schrok van de vakantiefoto’s die van de zomer waren gemaakt. Al mijn kleding zat strak en ik voelde me alles behalve gezond en energiek. In het verleden heb ik al veel verschillende trajecten geprobeerd (punten tellen, eetplannen in boeken volgen etc.) maar helaas ging dat altijd maar voor een paar weken goed. Het enige dat ik nog niet had geprobeerd was een gezonder eetpatroon volgen onder begeleiding van een coach.

Door enthousiaste verhalen van familieleden die ook bij NewFysic bezig waren, ben ik het traject gestart bij coach Saskia in Alphen a/d Rijn. Ik was behoorlijk verrast door het eetplan wat speciaal voor mij was opgesteld. Ik kon nog behoorlijk wat eten. De recepten op de NewFysic website en in de Facebook groep waren een goede aanvulling en zorgde voor de nodige afwisseling.

Mijn doel was om zo’n 10 kilo af te vallen en dat zijn er uiteindelijk 14,6 geworden. Ik had nooit gedacht dat ik dit voor elkaar zou kunnen krijgen. Ik heb vooral geleerd om de zes eetmomenten op de dag aan te houden en niet te gaan compenseren. Tijdens het traject heb ik geen enkele keer een hongergevoel gehad. Natuurlijk waren er weleens moeilijke momenten, maar die zijn eigenlijk op 1 hand te tellen. Wat mij erg helpt is om met mezelf afspraken te maken en iets in het vooruitzicht te stellen, bijvoorbeeld door mezelf op “speciale” dagen wel wat te gunnen zoals bijvoorbeeld met kerst of bij een verjaardag. Direct daarna val ik wel weer terug op het eetplan van NewFysic. Mijn traject bij NewFysic is nu afgerond, maar voor de zekerheid en als “stok achter de deur” heb ik nog wel een zogenaamde rittenkaart afgenomen bij Saskia. Eens in de zoveel tijd zal ik bij haar langskomen om te wegen en te kijken hoe het gaat. Op die manier wil ik een vinger aan de pols blijven houden.”

De TOEN en NU foto van Leonie. 

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om anderen te inspireren met jouw verhaal? Stuur dan een mail naar marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’ en wie weet is jouw verhaal hier binnenkort ook te lezen!

 

 

Andere verhalen

Met ups en downs naar een topresultaat!

“Mijn zelfvertrouwen was ver onder nul toen ik met lood in mijn schoenen naar NewFys...

''Als je goed voor jezelf zorgt, dan kun je meer bereiken dan je denkt."

Mijn nieuwe profielfoto is een afbakening van een elf maanden lang traject om mijn lifesty...

"Door het gewichtsverlies voel ik me echt veel beter."

"Nooit had ik gedacht dat het me zou lukken! Natuurlijk had ik ook moeilijke momenten, maa...

"Nu weet ik pas wat gezond eten is!"

Iris dacht dat ze al heel gezond at en toch viel ze niet af! Ze had nog nooit een dieet ge...

Start nu online met de afslankmethode van NewFysic, ideaal om vanuit huis aan een gezond gewicht te werken!

Ga direct aan de slag