“Het beste van alles: het gevoel op een dieet te zijn heb ik nooit gehad.”

12 juli 2022

“Het beste van alles: het gevoel op een dieet te zijn heb ik nooit gehad.”

Irene: “Ik ben begonnen met het NewFysic traject omdat bij de jaarlijkse bloeddrukcontrole bleek dat ik een verhoogde leverwaarde had. Mijn overgewicht bleek hier de oorzaak van te zijn.

Mijn dochter was 5 kg kwijtgeraakt door NewFysic en raadde mij aan hetzelfde programma te doen. Op haar aanraden ben ik met NewFysic gestart. Mijn coach Suzanne van NewFysic Zwolle, met wie ik een fijne klik had heeft me vanaf het begin enorm gesteund. Wat heeft ze me weten te motiveren! Ook hielpen de wekelijkse weegmomenten en haar tips en trics goed om mijn doel te behalen.

Ik vind NewFysic heel goed te doen en heb helemaal niet het gevoel op een dieet te zijn. Ik heb ook geen honger ervaren. In het boodschappenboekje staat duidelijk wat ik wel en niet mag eten. Mijn persoonlijke plan leert mij een gezonde leefwijze aan, die ook na NewFysic makkelijk vol te houden is. Ook krijg ik toegang tot ontzettend veel lekkere recepten, die ook nog eens heel fijn te gebruiken zijn via de geweldige nieuwe app! De easypeasy hete kipfilethaasjes met rijst is bij ons thuis één van de favorieten.

Ik ben in 16 maanden tijd 30 kg afgevallen. Uiteraard heb ik in deze 16 maanden kleine ups en downs gehad. Maar toch wist ik dankzij de fantastische begeleiding altijd snel weer terug in de flow van mijn voedingsplan te komen. Ik probeer er nu nog een paar laatste kilo’s af te krijgen totdat ik mijn absolute einddoel heb behaald. Dit doe ik met coach Colinda van NewFysic Apeldoorn (ze staat rechts van me op de foto).

Ik kan iedereen NewFysic aanraden. Drie van mijn collega’s zijn inmiddels ook met NewFysic gestart, waarvan er 1 ook al 20 kg is afgevallen. Dit laat wel zien hoe enthousiast ik ben!”

 

Wil jij, net als Irene, op een gezonde en verantwoorde wijze afvallen? 

Boek nu een intake

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen