“De wekelijkse weging werkt echt als een stok achter de deur.”

26 maart 2021

“De wekelijkse weging werkt echt als een stok achter de deur.”
“Zelfs met een te langzaam werkende schildklier lukt het afvallen met NewFysic”

Kim: ” Voordat ik ben begonnen met NewFysic heb ik verschillen diëten gevolgd waaronder Sonja Bakker en het plaatsen van een virtuele maagband tijdens een hypnose sessie. Helaas met weinig of geen succes. Toen mijn moeder vertelde dat zij met NewFysic was begonnen en het super goed ging heb ik ook een intake ingepland bij NewFysic. Ik twijfelde wel nog heel erg omdat ik al zo veel verschillende diëten had geprobeerd, zonder het gewenste resultaat te behalen.

Gelukkig voelde ik mij na het eerste gesprek met Cynthia gelijk om mijn gemak. Cynthia legt alles duidelijk uit en elke week motiveert ze me weer. Ik ben nu 5 maanden bezig en al 17 kg afgevallen! Ik ben twee kledingmaten kwijt en zit veel beter in mijn vel. Zelfs met een te langzaam werkende schildklier lukt het afvallen met NewFysic. Ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar ik ben onderweg en weet zeker dat ik mijn doel ga halen! Ik raad NewFysic zeker aan. De wekelijkse weging werkt echt als een stok achter de deur.”

Een recente foto van Kim. 

 

Wil jij, net als Kim, op een gezonde en verantwoorde wijze af te vallen? Dat kan!

 

Boek nu een intake

 

Heb jij NewFysic ook gevolgd en vind je het leuk om anderen te inspireren met jouw verhaal? Stuur dan een mail naar marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’ en wie weet is jouw verhaal hier binnenkort ook te lezen!

 

 

 

 

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen