Happy New You: Harald vertelt over zijn ervaring met NewFysic.

17 januari 2022

Happy New You: Harald vertelt over zijn ervaring met NewFysic.

Harald: “Ik zit lekkerder in mijn vel dan voorheen en daar heeft NewFysic voor gezorgd. Sinds ik de NewFysic leefstijl toepas voel ik mij hartstikke goed. Uiteindelijk heeft het ervoor gezorgd dat ik inmiddels 8 kg lichter ben en dat merk je in alles: hardlopen, werken en in mijn sociale leven. Alles gaat makkelijker en mijn kleding past natuurlijk veel beter. Ik ben zelfs 1,5 maat kleiner gegaan. Ik heb nu veel meer energie en ik voel me fit. Ik heb een zittend beroep bij een bedrijf gericht op de zorg. Hierbij ligt de focus ook op een gezonde leefstijl. Dagelijks werd ik dus met mijn neus op de feiten gedrukt. Dankzij mijn dochter kwam NewFysic op mijn pad, waardoor ik nieuwsgierig werd en op onderzoek uitging. Zo ben ik gestart bij mijn coach Brigitte bij NewFysic Amstelveen en nu sta ik hier!

NewFysic heeft me kennis laten maken met een nieuwe leefstijl: eentje die wél in balans is met gezond en voldoende eten, waarbij ik maat weet te houden én die ik kan combineren met mijn werk en gezin!

Ik ben trots op het feit dat er een duidelijke switch is gemaakt in mijn leven en NewFysic heeft echt geholpen bij het maken van die switch. Dat was makkelijker dan ik had verwacht en dat neem je mee voor de rest van je leven. Inmiddels zit ik bijna op mijn streefgewicht en dat wil ik vasthouden. NewFysic heeft me kennis laten maken met een nieuwe leefstijl: eentje die wél in balans is met gezond en voldoende eten, waarbij ik maat weet te houden én die ik kan combineren met mijn werk en gezin!

Mijn volgende doel is dat ik die switch in mijn leven weet vast te houden. En mocht het ooit nodig zijn dan weet ik mijn coach te bereiken! Ik kan NewFysic aan iedereen aanraden. Het is gemakkelijk en het past zelfs in een drukke leefstijl.”


Wil jij, net als Harald, op een gezonde en verantwoorde wijze afvallen? 

Boek nu een intake

 

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen