Happy New You: Ilona vertelt over haar ervaring met NewFysic.

7 januari 2022

Happy New You: Ilona vertelt over haar ervaring met NewFysic.

Ilona: “Door NewFysic ben ik weer de moeder die ik wilde zijn. Ik heb door de zwangerschappen jaren met mijn gewicht geschommeld. Ik was er klaar mee dat ik een buikje had en stiekem richting maat 40 ging. Daar wilde ik verandering in brengen. Ik houd zeker van het bourgondische leven, maar ik wilde dat mijn gewicht niet nog meer toenam. Ik wil natuurlijk wel een leuke vlotte moeder zijn, en zeker geen moeke worden.

Op dit moment ben ik helemaal blij met wie ik ben, een energieke vlotte moeder. Ik hoor steeds vaker: je straalt weer!

Door kennissen kwam ik in contact met NewFysic. Na een intake met Carin bij NewFysic Nijmegen heb ik besloten om in december 2020, juist bewust voor de feestdagen, te starten. Want wat er met de feestdagen niet bij komt, hoeft er ook niet af. Onze eerste feestdagen met NewFysic zijn goed bevallen. We hebben de hele familie een NewFysic kerstmaaltijd voorgeschoteld. Ik zou dit in mijn eentje echt nooit kunnen bedenken, met kerst denk je toch aan lekker en veel eten?! Toch lukte dit heel goed. Terugkijkend naar de wegingen ben ik de eerste twee weken zelfs wat afgevallen ondanks de feestdagen.

Mijn doel was bij aanvang 68 kg. In februari had ik mijn doel al bijna behaald, in maart ging ik hier zelfs al voorbij. Ik merkte toen, omdat het eigenlijk heel gemakkelijk ging, dat ik mijn doel ging bijstellen. Wanneer je steeds vaker complimenten krijgt van mensen geeft dat je weer een boost om door te gaan. Voor de zomer woog ik 65,9 kg. Ik vond het toen wel goed om even een pauze in te lassen en kijken of ik het gewicht zelf kon behouden. Dat lukte eigenlijk wel goed maar na de zomer begon het toch weer te kriebelen. Ik heb nu weer een nieuw doel voor mezelf gesteld waar ik samen met NewFysic aan ga werken. Ik geloof er echt in dat dit gaat lukken!

Ik voel me nu goed en ik voel me veel fitter. NewFysic heeft me zeker veranderd als moeder. Ik heb veel meer energie, ik doe veel meer en het kost me minder moeite: werken, sporten, coachen bij mijn oudste dochter bij de hockey, organiseren van leuke dingen voor vrienden. NewFysic past erg goed in een druk bestaan van werken, moeder en partner zijn.


Wil jij, net als Ilona, op een gezonde en verantwoorde wijze afvallen? 

Boek nu een intake

 

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen