Jamie Li zat weer lekker in haar vel door NewFysic: ‘Ik kwam niet meer uit die eet-flow.’

4 september 2018

Jamie Li zat weer lekker in haar vel door NewFysic: ‘Ik kwam niet meer uit die eet-flow.’

Jamie Li zat na haar zwangerschap in zó’n ‘eet-flow’ dat het tijd was het roer om te gooien. NewFysic hielp haar weer lekkerder in haar vel te zitten. Ze maakte er een video over. 

Bekijk de hele vlog die ze hierover maakte onderaan dit artikel.

Zwangerschapskilo’s

Jamie hield heel wat kilo’s over aan haar zwangerschap. En die gingen er makkelijker aan, dan af. ‘Ik heb zóveel gegeten tijdens de zwangerschap van Kai, dat ik op een gegeven moment in zo’n eet-flow zat, dat ik er ook niet meer uitkwam’, vertelt ze. Iets waar niet alleen Jamie, maar veel meer vrouwen mee zitten die bevallen zijn. ‘Natuurlijk,’ zegt ze, ‘het is het niet het einde van de wereld. Maar je voelt je gewoon niet op je gemak. Het is niet hoe je gewend bent te zijn. Ik was heel erg ongelukkig in mijn lijf op dat moment.’

LEES OOK: Meld je nu online aan voor NewFysic en ga direct van start.

Popcorn, pasta, pizza

Hoe al die kilo’s eraan waren gekomen? Op de vraag wat ze dan allemaal at, antwoordt ze: ‘Popcorn, pizza, pasta, alles!’ Tijdens een afspraak bij MaisonPR, hoorde ze van het bestaan van NewFysic en besloot ze het te proberen. En met succes.

Terugval

Voor ze begon met NewFysic heeft ze nog wel even alles gegeten wat ze kon: ‘Een grote bak kibbeling, heerlijk!’ En hoe blij ze nu ook met NewFysic en haar nieuwe lijf is, ze heeft heus nog wel eens een terugval. Wil jij weten hoe ze haar tijd met NewFysic heeft ervaren, hoe ze omging met supplementen en moeilijke momenten? Jamie legt het allemaal uit. Bekijk de hele video op haar youtube kanaal:

Ben jij benieuwd wat NewFysic voor jou kan betekenen? Maak dan een (online) afspraak met een van onze diëtisten voor een intake.

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen