Met ups en downs naar een topresultaat!

“Mijn zelfvertrouwen was ver onder nul toen ik met lood in mijn schoenen naar NewFysic te Amersfoort ging.”

“Ik was bang dat ik veroordeeld zou worden, maar mijn coach Isabella ging juist steeds op zoek naar positieve punten en kansen! Al snel kreeg ik de lol erin door haar ondersteunende woorden. Op sommige momenten heeft ze me er echt doorheen gesleept door te relativeren en me te motiveren om door te zetten. Isabella is mijn ruggengraat als ik hem even kwijt ben. Ik ga altijd met een goed gevoel weg na alle complimenten en tips die ze mij geeft. Met goede moed op naar de volgende week!

Door de jaren heen heb ik veel diëten gevolgd en nog veel vaker ben ik al afgehaakt voordat ik gestart ben. Tien jaar geleden ben ik zestien kilo afgevallen, maar deze kilo’s zaten er zo weer aan doordat ik mijn lifestyle niet veranderd had.

Met behulp van NewFysic ben ik enorm veel afgevallen in een jaar, ondanks wat struggles vanwege de Corona-crisis (stress, onzekerheid, meer thuis en behoefte aan emotie-calorieën). Regelmatig ging (en ga) ik voor de bijl. De kunst is om mezelf dan niet te veroordelen en/of te straffen, maar meteen weer terug te gaan naar bewuste en gezonde keuzes.  Ook hebben we voor wat stabiele periodes gezorgd, zodat ik aan mijn nieuwe lichaam kon wennen.

Of Newfysic nu mijn nieuwe lifestyle is, durf ik niet te zeggen. Ik heb het voedingsplan als heel positief ervaren en heb enorm veel plezier gekregen in gezond koken, maar verleidingen blijven altijd op de loer liggen. Door de juiste keuzes te maken op die momenten, hoop ik dat het zo goed blijft gaan. Soms plan ik een verleiding bewust in, zoals een etentje in een sterrenrestaurant: mijn guilty pleasure!

Ik raad Newfysic absoluut aan. Ik deel veel met mijn vriendinnen en heb het kookboek zelfs aan wat mensen cadeau gegeven. Zij sturen mij nu enthousiast foto’s van hun heerlijke gerechten! Ook op social media ben ik actief en krijg ik veel vragen hierover.

Ik heb geen favoriet gerecht. Meestal geef ik er mijn eigen draai aan of flans ik wat in elkaar. De recepten op de website zijn vaak lekker en makkelijk: de wrappizza’s of de kipgerechten bijvoorbeeld. Zelf maak ik vaak een combinatie van gegrilde groentes met bijvoorbeeld couscous, wat kipfilet en eventueel een zelfgemaakt sausjes van tomaat met kruiden erbij. Probeer veel te variëren met groentes, koolhydraten, vlees/vis en kruiden. Je kan met al deze ingrediënten eindeloos combineren!

Mensen die aan het begin van hun afvaltraject staan, wil ik graag meegeven dat goede voorbereiding het halve werk is. Eén keer per week plan ik alles wat ik de komende week ga eten en dan doe/bestel ik alle boodschappen. Op deze manier hoef ik niet meer te kiezen als ik haast of honger heb (met alles risico’s van dien 😉).”

 

 

 

 

 

 

Andere verhalen

‘Ik ben echt super trots op mezelf!’

Ze hoeft, naar eigen zeggen, geen achttien meer te zijn. Maar lekker in haar vel zitten en...

“Elke keer als ik in de spiegel kijk ben ik zo trots op wie ik nu ben!”

“Eigenlijk heb ik geen downs gehad, ik zit nog steeds in mn ups! Elke keer als ik in de sp...

Na 30 jaar strijd heb ik nu mijn eigenwaarde terug!

Yolanda Mulder: “In 30 jaar tijd heb ik werkelijk alle diëten wel geprobeerd. Bij alle pog...

‘Mijn vriendin herkende me niet terug na haar reis’

Zijn zwager was op een gezonde manier afgeslankt via NewFysic. Terwijl hij graag hetzelfde...

Start nu online met de afslankmethode van NewFysic, ideaal om vanuit huis aan een gezond gewicht te werken!

Ga direct aan de slag