“Voor iedereen die graag gezonder en fitter wil leven is NewFysic dé perfecte opstap”

5 november 2021

“Voor iedereen die graag gezonder en fitter wil leven is NewFysic dé perfecte opstap”

Luciana: “Afvallen is iets waar ik me, zoals de meeste vrouwen, wel eens mee bezighield. Twee of drie kilo eraf voor de zomer en tegen de tijd dat het september was zaten die kilo’s er weer aan. Na twee kinderen was mijn lichaam uiteraard niet meer wat het was en eigenlijk vond ik dat wel prima. We worden allemaal ouder en tja ik ben nou eenmaal een gezelligheidspersoon die van een hapje en drankje houdt.

Doordat er door corona veel gezelligheidsmomenten wegvielen had ik behoefte aan een uitdaging. Twee vriendinnen van mij waren in januari al begonnen met gezonder eten en meer bewegen en ik ben aangespoord dit ook te gaan doen. Op 1 maart stond ik op de weegschaal en zag ik het gewicht dat ik al tijden zag: 76,2 kg. Ik ging aan de slag. Het begin ging goed en ik viel wat af maar al snel stond ik stil en wat ik ook deed mijn gewicht bleef hetzelfde.

Via Eveline ben ik bij NewFysic Heemstede terechtgekomen en zij heeft mij zoveel handvaten, aanmoediging en inzichten gegeven om door te gaan. Ik had verwacht dat het pittig zou zijn. Voor mij stond afvallen gelijk aan honger hebben. Maar door de supplementen in combinatie met de vaste eetmomenten was het prima vol te houden! “Wat is je doel?” Vroeg ze helemaal aan het begin. Tja wat is mijn doel? Moeilijk te zeggen, ik wil gezonder en fitter worden dat is mijn doel. En het zou te gek zijn als ik op het gewicht kom van toen ik ging trouwen, namelijk 68 kg.

Niet verwacht dat dit ooit nog haalbaar zou zijn maar eind juni, 4 maanden na de start, woog ik 67,3 kg! Wat een resultaat, dit had ik nooit verwacht. En dat het me zo makkelijk zou afgaan al helemaal niet.

Ik ben veel bewuster gaan eten, gezonder én lekkerder! Ik cheat nog regelmatig want ik blijf die Bourgondiër, maar als ik het doe dan geniet ik er écht van. Plus ik weet dat ik de volgende dag weer even streng moet zijn.

Dank je wel lieve Eveline, voor je steun, motivatie, tips en tricks, meedenken en voelen, je wekelijks luisterende oor en jouw geloof in mij.

Voor iedereen die graag gezonder en fitter wil leven is NewFysic dé perfecte opstap. Of je nu veel of gewoon een paar kilo kwijt wil. Ik ben er 9 kg mee kwijtgeraakt in 4 maanden tijd en verwacht met deze nieuwe levensstijl die kilo’s niet meer terug te krijgen.”

 

Wil jij, net als Luciana, op een gezonde en verantwoorde wijze afvallen? 

Boek nu een intake

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen