Rocktober: doe jij mee (samen met je vriendinnen)?

26 september 2018

Rocktober: doe jij mee (samen met je vriendinnen)?

Time to Rock! Omdat de zomervakantie al even achter ons ligt, maar de kilo’s nog zijn blijven hangen gaat NewFysic in oktober van start met ‘ROCKTOBER’. Zo kun je in een maand tijd – samen met de andere ‘rockers’ – een paar kilo afvallen en een gezonde start maken met een nieuw (school)jaar.  

 

Let’s go!

Waarom starten met Rocktober?

Met ROCKTOBER zet je in een maand tijd de eerste stap naar jouw ideale streefgewicht. Dit hoef je niet alleen te doen: een diëtist van NewFysic stelt een persoonlijk voedingsplan voor je op, gebaseerd op het aantal kilo’s dat je wilt afvallen en jouw levensstijl. Bovendien starten er een heleboel anderen met Rocktober. In een besloten Facebookgroep hebben jullie de mogelijkheid ervaringen, recepten en Xx uit te wisselen. Je start tussen maandag 1 oktober en vrijdag 5 oktober 2018.

Voor wie is ROCKTOBER?

Zeker na de vakantie kan het lastig zijn (weer) een gezond en gebalanceerd dieet te volgen. ROCKTOBER is voor iedereen die graag een gezond gewicht wil hebben en zich fit wil voelen. Zeker na de vakantie. En omdat afvallen een hele prestatie is, doe je dit samen met gelijkgestemden. Want samen is makkelijker én leuker! Een maandpakket kost nu geen € 152,-, maar € 125,-. Hiervoor krijg je een persoonlijk voedingsplan, de juiste supplementen en toegang tot de besloten ROCKTOBER groep op Facebook. Je kunt je hier aanmelden.

 

Herfstrecepten

NewFysic biedt behalve hulp van ervaren diëtisten ook een schat aan heerlijke én gezonde (herfst)recepten. En dat kan enorm handig zijn, zeker als je een nieuw voedingspatroon aan het ontwikkelen bent, waar andere ingrediënten en manieren van bereiden bij horen. Al zul je ook in de besloten Facebook groep veel inspiratie vinden: hier kunnen deelnemers van ROCKTOBER naar hartenlust hun succesrecepten delen.

Hoe geef ik me op voor ROCKTOBER?

Enthousiast geworden? Lees dan nog even de volgende punten door om te ontdekken hoe ROCKTOBER precies in zijn werk gaat.

  1. Je geeft je op voor een intake in de vestiging of online. Volg je al NewFysic? Schaf dan een maandpakket aan en join the team!
  2. Hierna ontvang je een op maat gemaakt voedingsplan, een boodschappenlijst en toegang tot honderden heerlijke (herfst) recepten.
  3. Time to rock. Je start je programma ergens tussen 1 en 5 oktober met – jaja – de inmiddels wereldberoemde appeldag.
  4. Na een week is het zover… Je eerste weging én gesprek met je coach.
  5. Je volgt het programma voor (minimaal) een maand en hebt wekelijks een afspraak met je coach in de vestiging of online om naar je resultaten te kijken.
  6. Na vier weken (einde programma) kijken we samen wat je nog nodig hebt om deze ingezette leefstijl vol te kunnen houden en hoe je jouw streefgewicht kunt behalen (als deze nog niet bereikt is).

 

Foto: Alexei Scutari via Unsplash

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen