‘Sporten met mijn kinderen heb ik echt gemist’ 

30 augustus 2016

‘Sporten met mijn kinderen heb ik echt gemist’ 

Tijdens een fietsvakantie met zijn gezin in Italië nam hij het besluit: zo wilde hij niet verder. Zelfs van de prachtige omgeving kon hij niet genieten. 

‘Mijn vrouw Lydia en ik gingen in de zomer van 2016 met onze jongens fietsen in Italië. De zon scheen terwijl we de kinderroute namen door prachtige heuvellandschappen. Een perfecte vakantie zou je denken, maar de praktijk was anders. Het werd een confronterende reis. Mijn vrouw en zoons moesten steeds op mij wachten, ik hield het fietsen nauwelijks vol en kwam de heuvels moeizaam op. Toen ik uiteindelijk hijgend boven kwam, nam ik het besluit: dit wil ik niet meer!

Eenmaal thuis zocht ik een manier om af te slanken die paste bij mijn drukke baan. Ik ben veel onderweg en zag mezelf niet met shakes zitten bij mijn klanten. Een collega van mijn vrouw was net begonnen met NewFysic en slankte mooi af. Zij vertelde dat het makkelijk vol te houden was en goed te combineren met haar drukke baan. Ik plande vrij snel een intake gesprek in bij de vestiging in Zoetermeer.

Ik kreeg heldere uitleg over het voedingsplan en de voedingssupplementen. Wekelijks bezoek ik mijn coach. Ze maakt mijn doelstellingen heel concreet en haalbaar. Zij geeft me echt het gevoel dat we dit samen doen. Inmiddels ben ik bijna op mijn streefgewicht en krijg ik heel veel reacties van mensen. Dat motiveert enorm.

Ik voel mij vitaler en zelfverzekerder dan ooit en heb er alle vertrouwen in dat ik op gewicht blijf. Ik heb echt een nieuwe manier van eten aangeleerd. Vrij gemakkelijk zelfs, want de recepten zijn lekker, makkelijk, gezond en ik blijf er slank bij. Ik ben ongelooflijk blij dat ik de stap heb gezet. Dat bedenk ik me ook als ik heerlijk aan het sporten ben met mijn zoons. Want ook dat kan ik weer. Dus kom maar op met die Italiaanse heuvels.’

Erik Verschoor (41 jaar) ICT adviseur 

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om anderen te inspireren met jouw verhaal? Stuur dan een mail naar mae@newfysic.nl ovv Mijn verhaal en wie weet is jouw verhaal hier binnenkort ook te lezen!

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen