Wat moet ik doen als ik mijn supplementen ben vergeten?

21 mei 2021

Wat moet ik doen als ik mijn supplementen ben vergeten?

Bij het programma van NewFysic krijg je ondersteunende voedingssupplementen. Deze ondersteunen de spiermassa, gaan het hongergevoel tegen en zorgen voor een efficiëntere vetstofwisseling.

We horen regelmatig terug van klanten dat deze wel eens worden vergeten of niet op het juiste moment worden ingenomen. Onderstaand een aantal tips om in verschillende situaties toe te passen om te voorkomen dat je de supplementen vergeet!

Je bent je supplementen in de ochtend vergeten:

Neem op het moment dat je eraan denkt alsnog de supplementen in! Ontbijt je thuis voor je naar het werk gaat, leg de supplementen in de badkamer zodat je deze meteen kan nemen wanneer je opstaat. Ontbijt je op het werk, leg ze naast je (auto)sleutels zodat je ze altijd ziet voor je vertrekt.

Je bent je supplementen bij de lunch vergeten:

Mocht je net na de lunch erachter komen dat je de supplementen bent vergeten, dan kan je deze alsnog innemen als je eraan denkt. Mocht dit je vaker overkomen, dan kan je deze ook tijdens de maaltijd innemen. Het belangrijkste is dat je deze inneemt, omdat deze een essentiële rol spelen binnen het programma. De supplementen helpen de trek te verminderen, ondersteunen de spiermassa en zorgen voor een efficiëntere vetstofwisseling. Daarnaast helpt chroom bij het behouden van een stabiele bloedsuikerspiegel.

Je denkt er pas aan bij het avondeten:

Kom je er bij het avondeten pas achter dat je de supplementen van de lunch bent vergeten dan kan je deze bij het avondtussendoortje innemen. 20 minuten voor het diner neem je gewoon de supplementen volgens het voedingsplan in. Een handige reminder is direct bij het koken de supplementen in te nemen, zet een alarm op je telefoon of zorg ervoor dat er een stripje supplementen op het aanrecht ligt.

Je bent je supplementen vergeten mee te nemen op vakantie:

Ben je op vakantie en kom je erachter dat je de supplementen bent vergeten, probeer dan zoveel mogelijk gezonde keuzes te maken en vooral voldoende groente, fruit, volkoren producten en eiwitten te nemen, zodat je goed verzadigd bent gedurende de dag. Deze helpen je bloedsuikerspiegel stabiel te houden en voorkomen zoete trek en energiedips. Probeer daarnaast de hoofdmaaltijden goed aan te houden en altijd een gezond tussendoortje bij de hand te hebben. Neem een appeltje mee voor onderweg of stop een pakje Melba toast in je tas. Zorg dat je altijd een flesje water bij de hand hebt, te weinig drinken kan ook zorgen voor een hongergevoel.

Waarom moet ik de supplementen 20 minuten voor de maaltijd innemen?

De ingrediënten hebben ca. 20 minuten nodig om goed werkzaam te zijn. Met name de aminozuren die een ondersteunende werking hebben op het hongergevoel.

Hieronder volgen een aantal tips:

 1. Maak er een ritueel van.
  Slik de supplementen en neem de Purify direct als je op staat samen met een groot glas water. Dan heb je al een hele goede start van de dag! Ga vervolgens douchen en ga daarna pas ontbijten.
 2. Zet een reminder in je telefoon.
  Zet 3x per dag een alarm op je telefoon die je een seintje geeft wanneer je de supplementen moet innemen.
 3. YOS-Bottle
  Deze fles gaat jou helpen om je supplementen altijd bij je te hebben en voldoende water te drinken. YOS is dus een waterfles en (uitneembaar) supplementendoosje in één. Super handig. YOS staat voor Your Organized Supplements. Ideaal dus als je NewFysic volgt en je dus regelmatig je supplementen moet innemen.

 

Meer tips en adviezen de komende tijd ontvangen? Abonneer je dan nu op onze nieuwsbrief en volg ons op Instagram. Hier zullen onze coaches zoveel mogelijk informatie met jullie gaan delen de komende tijd.

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

 • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
 • Coaching
 • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen