Mijn reis naar gezondheid en succes

13 maart 2024

Mijn reis naar gezondheid en succes

Barbara: Op 23 februari 23 ben ik gestart met New Fysic. Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met dit programma, dacht ik bij mezelf… ‘het zoveelste vermageringsprogramma’. Ik had al eerder pogingen gewaagd met verschillende methoden: te weinig eten, shakes en keto… ,maar elke keer had ik last van het jojo-effect.

Toen ging ik in gesprek met mijn coach Caroline. Haar enthousiasme, haar overtuiging en haar inspirerende verhalen waren precies wat ik nodig had om me te overtuigen het nog een kans te geven. En daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor. Caroline begeleidde me gedurende deze nieuwe reis en haar ondersteuning was onbetaalbaar. Ze gaf me niet alleen de juiste informatie over voeding en gezondheid, maar ook de geruststellende woorden en positieve vibes die ik nodig had om door te zetten, zelfs op momenten dat mijn motivatie wankelde.

Voor de eerste keer in lange tijd bleven de kilo’s eraf en veranderde mijn levensstijl. Ik ben begonnen in september 2022 en ik ben in september 2023 gestopt, ik heb een verschil van 8 kilo. En sindsdien ben ik nog eens 2 kilo kwijtgeraakt en blijf ik op mijn streefgewicht. Dit is geen crashdieet, dit is een programma dat werkt en blijvende resultaten oplevert zonder dat je jezelf hoeft uit te hongeren.

Ik kan New Fysic aan iedereen aanbevelen, maar vooral wil ik de rol van mijn coach Caroline benadrukken. Haar begeleiding was van onschatbare waarde en ik kan me geen betere coach voorstellen!

Als jij ook op zoek bent naar een gezonde verandering in je leven, twijfel dan niet langer. Doe het voor jezelf, en wie weet, misschien deel je binnenkort ook jouw succesverhaal.

Wil jij, net als Barbara, op een gezonde en verantwoorde wijze afvallen? 

Boek nu een gratis intake

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen