Deze thee zuivert je lichaam, ontgift én geeft energie

27 september 2018

Deze thee zuivert je lichaam, ontgift én geeft energie

En hij is nog hartstikke lekker ook. Je drinkt ‘m warm of koud en laat de ingrediënten zijn werk doen. 

Alle theesoorten in het NewFysic theepakket zijn organisch.

Detox & Energie thee (warm en koud)

Ik begin even met de Detox en Energy thee. Deze twee whole leaf blends zijn door de experts van NewFysic gecreëerd om je lichaam te zuiveren & te ontgiften. Dit zijn zowel hot- als coldbrews, wat betekent dat je ze zowel warm als koud kunt drinken. Ze zijn gemaakt op basis van een speciale formule van biologische groene thee, biologische groene mate, biologisch citroengras, biologische spirulina, biologische citroenolie & natuurlijke bergamot. Als je de thee drinkt door middel van de coldbrew methode, geeft de thee meer dan drie keer zoveel antioxidanten vrij in vergelijking met andere groene thee. Lekker als ice tea wanneer je bijvoorbeeld munt & limoen toevoegt. De thee is suikervrij, 100% organisch en vrij van conserveringsmiddelen en E-nummers.

Bereiding Cold Brew: voeg 1 zakje toe aan 1 liter (koud) water, laat het 6-8 uur staan in de ijskast, haal het zakje eruit en genieten maar.

Relax thee (warm)

Deze relax blend heeft alles in huis om je dat relax moment van de dag te bezorgen. Zowel de kamille als de munt zorgen voor een ontspannend en rustgevend effect terwijl de valeriaan (beter bekent als slaapkruid) in samenwerking met de hop voor rust en ontspanning zorgt. Andere eigenschapen van deze thee zijn:

  • ontspannend, rustgevend
  • voor een goede gemoedstoestand
  • is gunstig voor een goed geestelijk evenwicht
  • kalmeert de darmwerking
  • bevordert de spijsvertering

De appel en framboos geven de toch wel bittere kruiden de fruitige smaak die dit drankje nodig heeft. Wat ook bijzonder is, is dat aan het materiaal van het theezakje gedacht is: dat is biologisch afbreekbaar.

Tip : probeer de thee ruim voor het slapen gaan te drinken; drink je nog een kop vlak voordat je naar bed gaat, kun je er vanuit gaan dat je er weer uit moet om naar het toilet te gaan.

Bereiding Hot Brew: bereid het zakje met warm water (95 graden) laat het 8-10 minuten trekken, zo haal je de medicinale krachten uit de kruiden en niet enkel de smaakstoffen.Hhaal het zakje eruit en relax 🙂

 

Dit artikel is geschreven door Emma. Emma (32) is hobbykok en weet heel veel over gezonde én lekkere voeding. Vanuit haar keuken in Haarlem maakt ze de smakelijkste recepten voor zichzelf en haar peuter, uiteraard passend bij de NewFysic methode. Wekelijks inspireert ze met een nieuw recept of leuke tip die de weg naar een gezonde leefstijl leuk en makkelijker maken.

Foto: rawpixel via Unsplash

 

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen