“NewFysic is voor mij de beste manier van leefstijlverandering ooit.”

15 oktober 2021

“NewFysic is voor mij de beste manier van leefstijlverandering ooit.”

Sandra: “Van een collega van mijn dochter hoorde ik hoeveel succes zij had met het kwijtraken van gewicht. Precies op het moment dat ik voor mezelf de knop had omgezet. Ik heb al veel diëten gevolgd maar met wisselend succes. Ik was nu echt op zoek naar een manier om mijn leefstijl blijvend te veranderen. Zo kwam ik bij NewFysic terecht. Voorzichtig heb ik toen een afspraak gemaakt voor een intakegesprek bij NewFysic Amstelveen. Een relaxte locatie met professionele coaches. Na de intake liep ik meteen de deur uit met een maandpakket. De stimulerende woorden van mijn coach Femke hadden effect: ik ging ervoor!

Ik was nu echt op zoek naar een manier om mijn leefstijl blijvend te veranderen.

NewFysic is voor mij de beste manier van leefstijlverandering ooit. Het kwijtraken van de overtollige kilo’s was daarbij een zeer welkom resultaat. Ik ben uiteindelijk 20 kg afgevallen in ruim 5 maanden tijd. Juist omdat je veel mag en moet eten is het heel goed vol te houden. Het past in mijn dagelijkse routine en ik hoef er geen ingewikkelde of bijzondere boodschappen voor te doen. Het succes zit bij mij in het vooraf plannen en klaarmaken van de maaltijden. Hierdoor heb ik op drukke dagen weinig tijd nodig om een lekkere en verantwoorde maaltijd op tafel te zetten.

NewFysic heeft veel recepten die ik erg lekker vind en die goed te maken zijn. Mijn favoriet is flatbread met mozzarella, perzik en courgette!

Uiteraard heb ik af en toe ups en downs gehad. Een keer niet of minder afvallen is niet leuk, maar de uitleg en hulp van mijn coach Femke zorgde ervoor dat het uiteindelijk duidelijker werd wat hiervan de oorzaak kon zijn. Ook kon zij mij goed motiveren om vooral dan door te blijven gaan. Het snelle resultaat is natuurlijk een up! En door die ups en downs kwam ik er juist achter waar voor mij de successleutel zit: in genoeg eten en niet mezelf uithongeren. Iets wat bij eerdere diëten vaak wel gebeurde.

Naast dat het gewoon gezellig was om elke week langs te gaan, is de kennis van Femke en de manier waarop ze deze kennis overbrengt een goede stimulans voor het volgen van NewFysic. De tips die ze geeft zijn goed bruikbaar en werken echt! Daarnaast geeft de complete weging, niet alleen de kilo’s, een goed inzicht in de voortgang en het effect van deze nieuwe leefstijl op je lichaam.

Ik raad NewFysic absoluut bij iedereen aan! Mijn vriendin had na de vakantie maar 1 blik op mij nodig om de volgende dag een afspraak voor een intake te maken! Zij is nu al een paar weken onderweg en ook met geweldig resultaat.”

 

Wil jij, net als Sandra, op een gezonde en verantwoorde wijze afvallen? 

Boek nu een intake

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen