“Ik had niet durven dromen dat ik in een jaar tijd zoveel zou afvallen.”

2 september 2021

“Ik had niet durven dromen dat ik in een jaar tijd zoveel zou afvallen.”

 

Ook sport ik tegenwoordig weer en voel ik me hartstikke energiek.

Fieneke: “Eind augustus 2020 ben ik gestart met NewFysic. Ik volgde het programma online bij coach Lara en kreeg daarbij een persoonlijk voedingsplan. Daarbij horen natuurlijk ook de NewFysic recepten. Samen met het gezin zijn we met een eetdagboekje erbij op de NewFysic manier gaan koken. Heel veel recepten vielen bij ons hele gezin goed in de smaak.  Hierdoor was alles echt goed te doen en kon ik ook gewoon veel blijven eten. Ons lievelingsrecept is die van de pittige wraps met kip uit de oven en natuurlijk dé NewFysic pizza.

 

Dankzij de online begeleiding van Lara ben ik van 120 kg naar 86 kg gegaan. Ik ben nog niet klaar want ik wil nog zo’n 6 kg kwijt. Maar ik had niet durven dromen dat ik in een jaar tijd zoveel zou afvallen. Ik ben van maat 48 naar maat 40 gegaan. Ook sport ik tegenwoordig weer en voel ik me hartstikke energiek. Ik kan het echt iedereen aanbevelen!

 

 

Wil jij, net als Fieneke, op een gezonde en verantwoorde wijze af te vallen? 

Boek nu een intake

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen