Foodhack: een mandarijn pellen zonder plakhanden

24 oktober 2018

Foodhack: een mandarijn pellen zonder plakhanden

Het is er weer de tijd van het jaar voor: mandarijnen. Mij doet de geur van een gepeld mandarijntje meteen aan Sint Maarten, Sinterklaas en kerst denken. Nu vond ik een supersnelle manier om mandarijnen te schillen zonder dat het vruchtsap verloren gaat.

Deze hack kan heel handig zijn als je bijvoorbeeld een fruitsalade maakt en snel een heleboel mandarijnenpartjes nodig hebt.

 

 

Dit artikel is geschreven door Emma. Emma (32) is hobbykok en weet heel veel over gezonde én lekkere voeding. Vanuit haar keuken in Haarlem maakt ze de smakelijkste recepten voor zichzelf en haar peuter, uiteraard passend bij de NewFysic methode. Wekelijks inspireert ze met een nieuw recept of leuke tip die de weg naar een gezonde leefstijl leuk en makkelijker maken.

 

Foto: Charles Deluvio on Unsplash

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen