Gezonde tips voor een slanke barbecue

1 augustus 2018

Gezonde tips voor een slanke barbecue

Er is nog genoeg wat je kunt eten tijdens een barbecue als je NewFysic volgt. Laat je alleen niet verleiden door allerhande sausjes en manden met wit stokbrood, maar ga voor deze slanke alternatieven. 
Met deze tips ben je er helemaal klaar voor.

  • Kies voor kip of vis (en neem max. 2-3 stukken vlees en/of vis). Neem geen hamburger, worstjes of speklapjes.
  • Maak groentenspiesjes voor op de BBQ met (rode) ui, champignon, paprika en courgette. Het is ontzettend lekker en je mag er zoveel van eten als je wilt.
  • Serveer veel gezonde bijgerechtjes zoals groente en fruit, waar je veel van mag eten: sla, stukjes komkommer, snoeptomaatjes, fruitsalade, watermeloen of ananas.
  • Eet volkoren stokbrood en gebruik geen kruidenboter, neem max. 3 stukjes. Eet je geen stokbrood, dan kun je een extra stukje vlees eten.
  • Drink geen alcohol. Zet een kan water neer met wat citroen en munt, heerlijk in de zomer! Drink je wel graag een glaasje wijn? Beperk het dan tot 1 glas.

En geniet van het samenzijn, een barbecue moet bovenal gezellig zijn. Lukt het je nou echt niet om je aan de ‘regels’ te houden? Slik dan voor je gaat eten een No Regret, dan kun je lekker eten zonder aan te komen.

 

Dit artikel is geschreven door Fleur (45). Fleur houdt van het leven, van haar grote gezin, van haar werk én van gezelligheid. En da’s best een klus, het in de lucht houden van al die ballen én gezond te blijven leven. Daarom is ze groot fan van NewFysic. Ze neemt ons mee in haar dagelijks leven en in het vinden van een gezonde balans tussen lekker eten, lekker leven en geluk.

 

Foto: rawpixel via Unsplash

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen