NewFysic tips voor Koningsdag

25 april 2022

NewFysic tips voor Koningsdag

Dit jaar mogen we Koningsdag gelukkig weer helemaal als vanouds vieren! Dat betekent: duimen voor mooi weer en lekker de deur uit.

Grote kans dat je op deze dag verleidingen gaat tegenkomen en je niet helemaal aan jouw persoonlijke voedingsplan kunt houden. Dus, hoe ga je daar dan mee om? Wij zetten de meest gestelde vragen omtrent dit onderwerp onder elkaar. Doe er je voordeel mee, en vergeet vooral niet om toch gewoon te genieten!

Vragen en antwoorden

Wat doe je met die Oranje-tompouce?

Die haal je niet in huis.😉 Kom je deze heerlijkheid toch tegen, stel dan voor om hem gezellig te delen met iemand anders of snijd hem gewoon in tweeën en neem de helft. Scheelt toch weer.

Vier je het bij vrienden of op een feestje?

Kies dan voor hapjes zoals vis, een handje noten, cherrytomaatjes, komkommer, zoute popcorn of zoute stengels. Neem liever geen chips, worst, kaas of toastjes met salades, deze zijn meestal aangemaakt met mayonaise. In het NewFysic Kookboek vind je ook leuke snacks die heel feestelijk zijn én NewFysic Proof.

Ga je de stad in?

Blijf dan uit de buurt van fastfood, snackbars en oliebollenkramen. Probeer een gezonde foodtruck te vinden met fruit, salades, sashimi, lekkere smoothies of bijv. gevulde paprika`s of wraps met veel groente.
Mocht dat toch niet lukken, dan kun je altijd nog de No Regret inzetten.

Is het Koningsdagfeestje vlakbij?

Ga dan te voet of met de fiets. Hiermee verbrand je weer extra calorieën.

Welke hapjes kan ik maken?

Er staan super veel lekkere recepten voor NewFysic-proof hapjes en dips op onze website. Laat het stokbrood achterwege en serveer de dips met volkoren Melba toastjes of de NewFysic knabbels. Hieronder delen we nog 3 recepten voor NewFysic-proof Koningdag hapjes.

Fijne Koningsdag!

Staat jouw vraag hier niet bij? Neem dan contact op met je persoonlijke coach. Zij kan je direct verder helpen en extra tips meegeven.

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen