“Ik raad dit programma van harte aan!”

“Iedere week zagen we het gewicht dalen totdat er in ongeveer 8 weken ruim 16 kilo af was”

Paul: “De afgelopen wintermaanden hebben mij het laatste duwtje gegeven om weer aan de slag te gaan met het heel langzaam toenemende gewicht, en de daarbij behorende gevoelens van ongemak. Ik ben niet het prototype van een snelle beslisser, maar als het dan zo ver is ga ik er wel voor. Eind februari besloot ik om weer naar NewFysic Leiden te gaan, waar ik ongeveer 5 jaar geleden ook succesvol gewicht verloor na het stoppen met roken.

Ik heb heel bewust gekozen voor wekelijkse coaching op locatie. Met coach Linda ben ik van start gegaan. In dit traject heb ik gemerkt hoeveel steun en inspiratie het brengt om wekelijks dat korte gesprek te hebben waar je de stand opneemt en de ervaringen deelt. Heel veel positieve energie heb ik daar ervaren!

 

De knop ging ook daardoor om en ik ben aan het werk gegaan door iedere dag te wandelen, het dieet te volgen en het wijntje te laten staan. Iedere week zagen we het gewicht dalen totdat er in ongeveer 8 weken ruim 16 kilo af was! Dat ging verbluffend snel! Mooi is dat mensen het opmerken, en vervolgens enthousiast worden. Zo zijn er een aantal collega’s ook gestart met NewFysic. Het patroon van eten is veranderd en het gezond koken zit er ook goed in. Gezond koken a’ la New Fysic is niet ingewikkeld omdat het vooral heel lekker is met heerlijke recepten. Nu ben ik aan het eind van het schakel programma en ben weer ‘los’, met een heel andere ervaring van het lijf. Ik raad dit programma van harte aan!”

Wil jij, net als Paul, op een gezonde en verantwoorde wijze af te vallen? 

Boek nu een Gratis intake

 

Andere verhalen

"Het heeft me eigenlijk vrij weinig moeite gekost."

  “Als ik had geweten hoe snel en hoeveel ik kon afvallen, was ik er jaren eerd...

"Ik wist niet dat ik dit doorzettingsvermogen in mij had!"

Malou stelde samen met haar coach Barbara kleine en grote doelen. Een jaar later blikt zij...

"Het is een nieuwe 'way of life' voor mij geworden."

"NewFysic heeft ervoor gezorgd dat ik drie kledingmaten minder heb. Het geeft je meer ener...

‘Ik vind mezelf de moeite waard, écht!’

Ze is verzorgd en schenkt veel aandacht aan haar uiterlijk. Met het dragen van steeds iets...

Start nu online met de afslankmethode van NewFysic, ideaal om vanuit huis aan een gezond gewicht te werken!

Ga direct aan de slag