Let’s get Back on Track met NewFysic

Met dit programma helpen wij jou weer op gang te komen met onze afslankmethode nadat jij een tenminste drie maanden uit de running bent geweest.

Good to have you back

Wij willen NewFysic’ers die al eerder hebben deelgenomen aan ons programma toch iets anders bieden dan ons reguliere traject. Binnen no-time hebben wij je weer Back on Track door andere productkeuzes, minder koolhydraten en meer eiwitten.

Het is heel menselijk om na een afslanktraject terug te vallen in oude patronen en gewoontes. Dit is zonde want je bent al zo ver gekomen maar niks om voor te schamen. Daarom dit programma. Hiermee willen we jouw lichaam stimuleren om de vetreserves nog meer aan te spreken. Natuurlijk word je begeleid tijdens dit proces en blijven wij jouw klankbord, waar jij altijd op terug kunt vallen.

Ellis

"Ik ben superblij met de goede voedingsadviezen waar je je hele leven wat aan hebt"

Back on track pakket

Aan de slag met NewFysic

€ 168,95

Bestellen

Back On Track bestaat uit:

 • Natuurlijke supplementen
 • Persoonlijke coaching
 • Op maat gemaakt voedingsplan
 • Starterskit
 • Boodschappenboekje
 • Toegang tot honderden recepten
 • Online community
 • + backontrack boost supplement

Heb je vragen?

Onze klantenservice helpt je graag met je vragen over programma’s en producten.

Klantenservice

Lekker eten terwijl je afvalt

Benieuwd hoe een ochtend uit jouw persoonlijke er uit gaat zien?

 • Eten 1-2 koolhydraatarme NewFysic crackers met magere vleeswaren/hüttenkäse/ei OF 1 omelet (2 eieren) met 150 gr groenten OF 250ml magere kwark/Skyr met 1 el (gebroken) lijnzaad (10 gr)

 • Drinken 2 grote glazen water en eventueel koffie/thee.

 • Tussendoortje (10.00-11.00) 1 groentesmoothie (½ portie fruit aangevuld met groenten uit het boodschappenboekje)

Veelgestelde vragen

Wat houdt de NewFysic methode in?

NewFysic is een gezonde en verantwoorde afslankmethode die bij iedere levensstijl past. Je mag op 6 momenten eten op een dag en maakt gebruik van normale producten. Deze zijn verkrijgbaar bij iedere supermarkt. Wanneer je besluit om deel te nemen aan het programma dan nodigen wij je graag eerst uit voor een persoonlijk gesprek met één van onze coaches. Tijdens dit gesprek zullen wij onder andere kijken naar je huidige eetpatroon, eventueel afslankverleden en daarnaast word je gemeten en gewogen. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij je gecorrigeerde BMI berekenen en je BMR (verbranding in rust). De persoonlijke coach kan op basis van deze gegevens een programma voor je opstellen, geheel afgestemd op jouw lichaam en levensstijl.

De NewFysic methode is suiker- en vetarm en bestaat uit een persoonlijk voedingsplan, ondersteund met voedingssupplementen en persoonlijke begeleiding. De supplementen zorgen voor een efficiëntere vetstofwisseling, ondersteunen je spiermassa en gaan het hongergevoel tegen.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Kan ik NewFysic ook volgen zonder de supplementen?

Nee, we begeleiden alleen klanten die ons programma volgen met ondersteuning van de supplementen. Tijdens het volgen van NewFysic eet je tijdelijk even minder dan normaal en dan is het juist erg belangrijk om het lichaam te ondersteunen. Indien je namelijk gaat afvallen zonder de juiste ondersteuning, dan worden vaak eerst de spiercellen afgebroken en daarna pas de vetcellen. Het kan zijn dat je wel afvalt in gewicht, maar niet in vetmassa en er bestaat zelfs een kans dat je afvalt in spiermassa. En dat lijkt ons niet de bedoeling. De NewFysic supplementen ondersteunen de spiermassa, gaan het hongergevoel tegen en zorgen voor een efficiëntere vetstofwisseling.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Wat als ik medicatie gebruik of een aandoening heb?

Tijdens het invullen van je gegevens worden er meerdere vragen gesteld over je gezondheid. Mocht er aanleiding voor zijn, dan neemt onze diëtiste contact met je op om het programma op jouw situatie af te stemmen.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Ik ben in de overgang, kan ik het programma dan ook volgen?

Ook tijdens de overgang kan je gebruik maken van ons programma. Voor mogelijke overgangsklachten hebben wij een speciaal product ontwikkeld; de MenoFysic. De MenoFysic vind je terug in het productassortiment dat op basis van jouw gegevens wordt geadviseerd.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Ik ben zwanger, kan ik dan NewFysic volgen?

Nee, tijdens je zwangerschap en de periode van borstvoeding heb je alle voedingsstoffen hard nodig en wordt afslanken in het algemeen afgeraden.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Wat gebeurt er als ik mijn streefgewicht heb bereikt?

Als het streefgewicht is bereikt volgt het schakelprogramma waarbij in een periode van 14 dagen de supplementen worden afgebouwd en producten weer worden toegevoegd die tijdens het afslanktraject tijdelijk zijn weggelaten. Zo weet je precies hoe je na het afslanken op gewicht kan blijven. Hierdoor houd je je stofwisseling op peil en ontstaat er geen jojo effect.

De laatste week van het schakelprogramma geeft een goede indicatie van wat je dagelijks kunt eten om op gewicht te blijven en is tegelijkertijd je nieuwe voedingspatroon.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op