Zalm tompouce šŸ§”šŸ‘‘

Zalm tompouce šŸ§”šŸ‘‘

French toast met mango ijs Lezen Zalm tompouce šŸ§”šŸ‘‘ 1 minuut Volgende Rode-bietenpannenkoeken

ā±ļø 15 min. bereidingstijd⁠
Ingrediënten voor 2 personen:⁠
⁠
200 gram spinazie ⁠
8 eetlepels kruidenkaas light⁠
6-8 bieslook sprietjes, fijngehakt⁠
1/4 citroen, alleen het sap⁠
4 volkoren Melba toastjes⁠
50 gram gerookte zalm⁠
1 1/2 eetlepel mierikswortel, in pot⁠
Snufje peper en zout⁠
⁠
Tools:⁠
- blender of keukenmachine⁠
- spuitzak met kartelmondje⁠
⁠
1. Doe de spinazie samen met de kruidenkaas, het bieslook, zout en citroensap in de blender of keukenmachine en maal tot een gladde spread. Breng op smaak met peper.⁠
2. Vul een spuitzak met kartelspuitmondje met de Philadelphia-spinaziespread. Spuit op 2 toastjes de spread: maak er iets feestelijks van en laat het kartelmondje zijn werk doen in mooie toefen.⁠
3. Leg een Melba-toastje op de zalm en snijd de zalm zo groot als het toastje. Smeer 2 toastjes in met de mierikswortel en beleg vervolgens met de zalm. Leg de toastjes, met de zalmzijde aan de bovenkant, op de kruidenkaas-spinaziespread.⁠
⁠
Geniet ervan! 🄰ā