Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

NewFysic DNA test

Een gezonde leefstijl op basis van jouw DNA.

Wist je dat jouw eigenschappen die zorgen voor een goede gezondheid, voor een groot deel worden bepaald door jouw DNA? NewFysic introduceert daarom: de NewFysic DNA test.

De NewFysic DNA test geeft je inzicht in jouw persoonlijk genetisch profiel. Op basis van de genetische analyse kan jij betere keuzes maken met betrekking tot de juiste leefstijl, beweging, voeding en suppletie. Want wat voor de één werkt, werkt voor de ander net iets anders.

Wat is DNA dan precies?

Ieder mens is opgebouwd uit zo’n 100 duizend miljard levende cellen. Elke cel bevat kleine stukjes DNA, ook wel jouw genen genoemd. Je kunt DNA zien als een soort code waarin jouw erfelijke eigenschappen zijn vastgelegd. Dit zijn onder andere de kleur van jouw huid, haar en ogen, maar ook hoe jij reageert op bepaalde voeding en beweging. Daarnaast bevatten je genen onder andere nuttige informatie over jouw genetische risico op overgewicht, metabolisch vermogen – oftewel stofwisseling -, intoleranties en jouw mogelijk tekort aan vitamines en mineralen.

De NewFysic DNA test

De DNA test die wij bij NewFysic gebruiken, is wetenschappelijk gevalideerd en wordt veelvuldig door artsen en medisch specialisten wereldwijd ingezet. Het is momenteel de meest complete genetische analyse op de markt; er worden namelijk 384 waardevolle DNA-variaties onderzocht in 13 categorieën, onderverdeeld in 50 subcategorieën. Dit maakt de NewFysic DNA test veel uitgebreider dan
veel andere aanbieders op de markt en is daarom ook niet een-op-een vergelijkbaar.

Uniek aan de NewFysic DNA test, is dat deze helemaal op maat gemaakt is voor het NewFysic programma.

Met onze DNA test krijg jij een genetische blauwdruk dat inzicht geef in jouw:

  • genetische aanleg voor of risico’s op intoleranties;
  • genetische aanleg op tekorten aan vitamines en mineralen;
  • genetische aanleg voor overgewicht;
  • gevoeligheid voor smaak;
  • koolhydraatmetabolisme;
  • vetmetabolisme;
  • glucosemetabolisme

Van €499,- voor nu slechts €399,-

Hoe gaat het in zijn werk?

Jouw DNA wordt op basis van een sample van jouw wangslijm in het laboratorium onderzocht. Na 5-7 weken krijgen wij de testresultaten binnen en plannen we samen een afspraak in om deze te bespreken. Je ontvangt een uitgebreid gepersonaliseerd rapport met daarin jouw DNA gegevens. In de tussentijd kan jij alvast starten met NewFysic of, wanneer je ons programma al volgt, het traject voortzetten. Zodra wij de testresultaten hebben ontvangen wordt jouw voedingsplan, indien nodig, hierop aangepast.

 

Wil je meer informatie over de NewFysic DNA test? Stuur een mail naar DNA@newfysic.nl en dan wordt er zsm contact met je opgenomen.