Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

NewFysic
heeft voor jou gekookt!

Nieuw | NewFysic Maaltijden

Gezond, lekker en vries vers bereid.

NewFysic maakt gezond eten makkelijk

De maaltijden zijn arm aan suikers en (verzadigde) vetten, een bron van eiwitten en vezels én bevatten meer dan 250 gram groente. Zo zet jij met een goed gevoel kant-en-klaar maaltijden op tafel die wél gezond zijn en waarmee je sowieso aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groente per dag komt.

Hoe werkt het?

  • Stap 1. Kies je favoriete maaltijden en bestel.

  • Stap 2.Onze koerier bezorgt de maaltijden gratis per vriestransport bij je thuis.

  • Stap 3.Vul je vriezer en bewaar de maaltijden tot 6 maanden.

  • Stap 4. Warm op en geniet. Eet smakelijk!

Gratis thuisbezorgd
bij een minimale afname
van 6 maaltijden.

Levering per vriestransport
door heel NL
m.u.v. de Waddeneilanden.

Volg jij het NewFysic
programma? Dan ontvang jij
automatisch 20% korting.

Het vriesproces in beeld

De maaltijden zijn vries vers, zodat de smaak en de voedingstoffen worden behouden. Met NewFysic heb jij dus altijd een verse en gezonde maaltijd in de vriezer.

Bereiding afgestemd op de vriezer.

De ingrediënten worden zo gekozen en bereid dat ze perfect het bevries-ontdooi proces uitkomen. Zo maken we het ene gerecht extra smeuïg (denk aan risotto) en het andere gerecht heerlijk knapperig.

Gerecht op pauze.

We shockfriezen het gerecht. Met een apparaat dat lucht met een temperatuur van -40C over de maaltijd blaast wordt het zeer snel tot de kern bevroren. Zo blijft de smaak, structuur en voedingswaarden behouden en zetten we het gerecht op ‘pauze’.

Precies goed gaar.

We houden er rekening mee dat ingrediënten in jouw oven of magnetron verder garen. Zo worden boontjes bijvoorbeeld alleen geblancheerd en een stuk zalm mooi rosé bereid. Het laatste tikje geef jij dus thuis, tijdens het opwarmen.

Veelgestelde vragen

Zit er een minimum aan het aantal te bestellen maaltijden?

In verband met hoge verzendkosten en duurzaamheid kunnen de maaltijden alleen vanaf 6 stuks besteld worden.

Hoe vaak mag een maaltijd gegeten worden?

Ons advies is één maaltijd per dag.

Passen de maaltijden in elk NewFysic programma?

Deze maaltijden passen binnen het Reset, Regular, Switch en Balance programma. Het aantal calorieën is afgestemd op een gemiddeld voedingsplan. Dat houdt in dat je een beetje koolhydraten/eiwitten erbij kan nemen of kan laten staan. Mocht je hier vragen over hebben, adviseren wij je te overleggen met jouw coach.

Voor hoeveel personen is een maaltijd?

De maaltijden zijn geschikt voor 1 persoon.

Hoe verhouden deze maaltijden zich tot de kant-en-klaar maaltijden bij de supermarkt?

Wij voldoen aan vrijwel alle richtlijnen voor een gezonde kant-en-klaar maaltijd. De maaltijden bevatten minimaal 250 gram groente, ze zijn hoog in vezels, laag in verzadigd vet en max. 2 gram zout per maaltijd. Hiermee zijn onze maaltijden sowieso uniek in de markt.

Zijn de maaltijden geschikt voor kinderen?

Ja, de maaltijden zijn ook geschikt voor kinderen.

Hoeveel gram rijst en eiwitten zit er standaard in de maaltijd?

Er zit 100 gram gekookte zilvervliesrijst of volkoren pasta in en we houden per maaltijd circa 100 gram vlees/vis/ei/ vleesvervanger aan.

Waar zijn de voedingswaarden op gebaseerd?

De waarden op de verpakking gelden voor onbereide producten.

Zijn de maaltijden biologisch?

Nee, de maaltijden zijn niet standaard biologisch. Dat maakt de maaltijd namelijk duurder. Wel is het vlees 100% biologisch en wordt er voornamelijk gewerkt met duurzame, e-nummer vrije voedingsstoffen.

Is de maaltijdenverpakking duurzaam?

Onze maaltijdbakjes zijn gemaakt van afbreekbaar bio plastic wat 100% recyclebaar is.  Daarnaast is het pakketvervoer volledig CO2 gecompenseerd en ook bij de ingrediënten kijken we naar de duurzame optie. Zo koopt onze leverancier minimaal 90% van de ingrediënten lokaal om onnodig transport te voorkomen.

Zijn deze maaltijden nog wel vers als ze ingevroren zijn?

Bij bereiding van de maaltijden wordt er rekening gehouden met specifieke eigenschappen van ingrediënten, zodat deze hun kwaliteiten zo veel mogelijk behouden. Vervolgens worden de maaltijden zeer rap afgekoeld in de shockfreezer tot -25C voor behoud van smaak en textuur.

Hoe lang blijven de maaltijden goed?

Op de verpakking van de maaltijden staat ‘het lekkerst tot’ met een datum, dat aangeeft tot wanneer de maaltijd het lekkerst blijft. Als vuistregel is een maaltijd na ontvangst thuis een aantal weken houdbaar mits bewaard in de vriezer (-18C). Over de loop van de weken kan de kwaliteit langzaam achteruit gaan, wat te merken is aan smaak en textuur. Het product blijft echter wel in veel gevallen tot 6 maanden na ‘het lekkerst tot’ datum veilig om te eten. Na ontdooien is de maaltijd één dag houdbaar, vries deze niet opnieuw in.

Hoe moet ik mijn maaltijd opwarmen?

Dit verschilt per vriezer maaltijd en situatie. Op elke maaltijd staan de aangeraden bereidingstijden en temperaturen, zodat je dit snel kan bekijken. Elke maaltijd kan in de oven en magnetron bereid worden. Daarnaast kun je alle maaltijden direct vanuit de vriezer verwarmen.

Wanneer ben je NewFysic klant? Met andere woorden, wanneer krijg ik de korting?

Wanneer je een weekbehandeling, 4 weken pakket  of een basis of compleet abonnement hebt afgenomen ben je een NewFysic klant en ontvang je 20% korting bij bestelling van maaltijden.

Kunnen de maaltijden ook op de vestiging gekocht worden?

Nee, dit is niet mogelijk. Wij verkopen de maaltijden alleen online.

Hoe worden de maaltijden bezorgd?

Je hebt keuze uit avondlevering. Onze koerier rijdt op werkdagen tussen 17.00 en 22.00 uur door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en ontvang je een track & trace link de dag van levering tussen 15.00 en 16.30 uur, waarmee je de zending kan volgen.

Wat is de levertijd op een maaltijd?

Op werkdagen vóór 12 uur besteld kan het de volgende avond geleverd worden. Ná 12 uur besteld? Dan is de levering 2 dagen later.

 

Ik ben niet thuis op moment van levering, wat nu?

Ben je niet thuis? Dan proberen we het bij je buren. Zijn zij ook niet thuis, dan proberen we het de volgende dag nog een keer. We zijn dan wel genoodzaakt de verzendkosten van €16,50 in rekening te brengen.

Hoelang kan ik mijn maaltijden buiten de vriezer bewaren?

+/- 2 uur. Voor behoud van kwaliteit doe je er goed aan om de maaltijden bij ontvangst zo snel mogelijk in de vriezer te plaatsen.

Kan ik de maaltijden in combinatie met andere NewFysic producten bestellen?

Ja, de gezonde vries verse maaltijden kunnen in combinatie met andere NewFysic producten besteld worden. Maar worden afzonderlijk van elkaar geleverd!

Er is iets mis met de levering, verpakking of maaltijd.

Mocht de levering onverhoopt niet goed zijn gegaan, iets beschadigd of niet naar behoren zijn kan je het beste een foto maken van het probleem en deze mailen naar info@newfysic.nl. NewFysic neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om een oplossing te vinden.

Wat moet ik doen als mijn maaltijd niet binnen het aangegeven tijdvak is bezorgd?

Avondlevering: Trunkrs zal het pakket overnacht in een vriezer zetten, zodat ze de volgende dag opnieuw langs kunnen komen. De maaltijden zijn in een kartonnen isolatiedoos verpakt met koelelementen.

Hoeveel maaltijden kan ik bestellen?

In verband met hoge verzendkosten en duurzaamheid kunnen de maaltijden vanaf 6 tot maximaal 12 stuks besteld worden.

 

Waar worden de maaltijden bezorgd?

In heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en in Vlaanderen.

Welke opties heb ik met bestellen als ik vanuit Vlaanderen bestel?

Bij een bestelling vanuit Vlaanderen worden de maaltijden geleverd via Trunkrs. Dit betekent dat je alleen kunt kiezen uit avondlevering. Voor avondlevering rijdt onze koerier op werkdagen tussen 17.00 en 22.00 uur en ontvang je een track & trace de dag van levering tussen 15.00 en 16.30 uur, waarmee je de zending kan volgen.

Kan ik ook 12 of meer maaltijden bestellen vanuit Vlaanderen?

Ja dit kan! Bij een bestelling van 12 of meer maaltijden gaat de levering altijd via Trunkrs. Dit betekent dat je alleen kunt kiezen uit avondlevering.

Ontvang ik een bevestiging van mijn geplaatste bestelling?

Na afronding van de bestelling ontvang je een bevestiging per mail. In de bevestiging kun je zien welke gewenste leverdag je hebt gekozen.

Wanneer je in Vlaanderen woont, is de levering altijd s ’avonds tussen 17.00 en 22.00 uur.