Lieke van Lexmond viel af met NewFysic

Lieke van Lexmond viel af met NewFysic

Bereik, net als Lieke van Lexmond, jouw streefgewicht samen met NewFysic! Een paar kilo afvallen of een start maken met een nieuwe, langdurige gezonde lifestyle? Het kan mét de juiste begeleiding van NewFysic. Je hoeft het niet alleen te doen! 

Welkom!

Afgelopen maanden volgde Lieke van Lexmond ons programma. Ze had als doel om weer lekker in haar vel te zitten na haar zwangerschappen en wilde graag van haar overtollige kilo’s af. Ze besloot NewFysic in te schakelen, en met succes!

NewFysic is er voor iedereen die graag op een natuurlijke manier een gezond gewicht wilt behalen én behouden! Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken én te behouden.

Wil jij, net als Lieke, je ook weer fit en energiek voelen door op een gezonde en verantwoorde wijze af te vallen? Dat kan!

Gelijk starten? Boek een intake! 

NewFysic is dé methode om gezond en verantwoord af te vallen. Je krijgt een persoonlijk voedingsplan en begeleiding van onze professionele coaches. De juiste natuurlijke supplementen zorgen ervoor dat je je niet slap of futloos gaat voelen tijdens het afslanken.

Je begint altijd met een appeldag, waarop je in plaats van ontbijt en lunch alleen maar groene appels eet. Aan het einde van de middag drink je een kopje bouillon en ’s avonds eet je gewoon volgens je eigen voedingsplan. Zo start je je afslankplan geheel ontgift en vol energie.

Doe mee met Lieke van Lexmond 

Lieke van Lexmond wilde al langer een paar kilo kwijt om zich weer lekker in haar vel te voelen en besloot daar NewFysic voor in te schakelen. Inmiddels heeft ze appeldag achter de rug, al een heleboel NewFysic recepten uitgeprobeerd en last but not least– is ze al enorm afgevallen. Doe jij mee met Lieke?

Hoe het werkt

  • Start met het invullen van het intakeformulier en rond je betaling af.
  • Naar aanleiding van je antwoorden op het intakeformulier krijg je direct een persoonlijk voedingsplan toegestuurd. Je kunt dus direct beginnen met afvallen.
  • De eerste dag van je afslankperiode begin je met een appeldag. Lees er hier alles over.
  • Gedurende het afslanken word je persoonlijk begeleid door een coach van NewFysic. Je kunt kiezen voor online contact via de app of face-to-face in een van onze vele vestigingen. Bekijk hierwaar we allemaal zitten.

Gelijk starten? Boek een intake!