Couscousbowl met kabeljauw
20-25 minuten minuten
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Kook de couscous volgens de instructies op de verpakking.
Maak met een spiraalsnijder dunne slierten van de courgette. Breng een pan water aan de kook en blancheer de courgette ca. 2 minuten. Giet af, laat goed uitlekken en bestrooi met wat versgemalen peper.
Dep intussen de kabeljauw droog met keukenpapier en bestrooi met zout en peper. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de kabeljauw op middelhoog vuur 4 minuten. Draai de vis om en bak nog 2-3 minuten.
Meng intussen voor de kruidendressing alle ingrediënten. Proef en breng eventueel verder op smaak met extra citroensap en/of peper en zout.
Doe de romainesla, komkommer, tomaatjes, olijven en kikkererwten in een kom en schep om met de couscous.
Verdeel de salade over 2 borden, leg de vis erop en bestrooi met de granaatappelpitjes. Besprenkel met de kruidendressing en garneer met de extra dille
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.