Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Couscousbowl met kabeljauw

20-25 minuten minuten

Vis

2 personen

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

keukenpapier

koekenpan

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Kook de couscous volgens de instructies op de verpakking.

  2. Maak met een spiraalsnijder dunne slierten van de courgette. Breng een pan water aan de kook en blancheer de courgette ca. 2 minuten. Giet af, laat goed uitlekken en bestrooi met wat versgemalen peper.

  3. Dep intussen de kabeljauw droog met keukenpapier en bestrooi met zout en peper. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de kabeljauw op middelhoog vuur 4 minuten. Draai de vis om en bak nog 2-3 minuten.

  4. Meng intussen voor de kruidendressing alle ingrediënten. Proef en breng eventueel verder op smaak met extra citroensap en/of peper en zout.

  5. Doe de romainesla, komkommer, tomaatjes, olijven en kikkererwten in een kom en schep om met de couscous.

  6. Verdeel de salade over 2 borden, leg de vis erop en bestrooi met de granaatappelpitjes. Besprenkel met de kruidendressing en garneer met de extra dille

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Synbioticum

Synbioticum

Voor een optimale darmwerking

€ 24,70

Smart Digest Max

Smart Digest Max

Vernieuwde, nog betere samenstelling.

€ 17,50