Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Frambozen-havermoutrepen

Bereidingstijd 20 - Oventijd 30-35 minuten

Bakgerechten, Tussendoortje

Vegetarisch

10 personen

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

cakeblik 10 x 20 cm

bakpapier

hakmolen

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 10 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed het cakeblik met bakpapier.

  2. Doe de helft van de havermoutvlokken in de hakmolen en maal fijn tot meel. Voeg de dadels toe en mix nogmaals, zodat je plakkerig meel krijgt.

  3. Doe het samen met de rest van de havermoutvlokken, hazelnoten, koekkruiden en yoghurt in een kom. Meng goed en verdeel 2/3 van het mengsel over het met bakpapier beklede cakeblik en druk met een lepel goed aan.

  4. Schep de frambozen om met de maizena tot het fruit met een laagje bedekt is, dit zorgt ervoor dat ze niet te veel vocht loslaten. Verdeel ze over de havermoutlaag in de bakvorm en druk ze er een beetje in. Verdeel de rest van het havermoutbeslag erover, druk lichtjes aan met de bolle kant van een lepel en bestrooi met het amandelschaafsel.

  5. Zet de bakvorm in de oven en bak 30-35 minuten. Bestrooi eventueel met de gevriesdroogde frambozen en laat het baksel volledig afkoelen voordat je het in 10 plakjes snijdt.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

MultiV Fem +

MultiV Fem +

Krachtige ondersteuning

€ 26,75

Knabbels

Knabbels

Knabbels

€ 4,25