Frambozen-havermoutrepen
Bereidingstijd 20 - Oventijd 30-35 minuten
Bakgerechten, Tussendoortje
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 10 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed het cakeblik met bakpapier.
Doe de helft van de havermoutvlokken in de hakmolen en maal fijn tot meel. Voeg de dadels toe en mix nogmaals, zodat je plakkerig meel krijgt.
Doe het samen met de rest van de havermoutvlokken, hazelnoten, koekkruiden en yoghurt in een kom. Meng goed en verdeel 2/3 van het mengsel over het met bakpapier beklede cakeblik en druk met een lepel goed aan.
Schep de frambozen om met de maizena tot het fruit met een laagje bedekt is, dit zorgt ervoor dat ze niet te veel vocht loslaten. Verdeel ze over de havermoutlaag in de bakvorm en druk ze er een beetje in. Verdeel de rest van het havermoutbeslag erover, druk lichtjes aan met de bolle kant van een lepel en bestrooi met het amandelschaafsel.
Zet de bakvorm in de oven en bak 30-35 minuten. Bestrooi eventueel met de gevriesdroogde frambozen en laat het baksel volledig afkoelen voordat je het in 10 plakjes snijdt.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.