Komkommer-limoenijsjes
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 10 stuks personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Doe 300 ml water samen met de zoetstof in een steelpan. Voeg limoenrasp van ongeveer 1 limoen toe en verwarm al roerend tegen de kook aan. Laat helemaal afkoelen.
Snijd intussen 10 plakjes van de komkommer. Doe de rest van de komkomkommer samen met de munt in een keukenmachine of blender en maal helemaal fijn. Giet het door een zeef en druk met de bolle kant van een lepel zoveel mogelijk vocht eruit.
Schenk het gezoete water door een fijne zeef, zodat de limoenrasp achterblijft. Meng het water met het komkommervocht en het sap van 3 limoenen.
Doe in elk ijsvormpje een plakje komkommer en een plakje limoen. Schenk het limoen-komkommerwater erin. Zet de ijsvormpjes in de vriezer en laat in 4-6 uur opstijven.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.