ROCKTOBER

Met ROCKTOBER zet je in een maand tijd de eerste stap naar jouw ideale gewicht. Met behulp van ondersteunende supplementen, een persoonlijk voedingsproductplan en coaching maken we afvallen zo persoonlijk en makkelijk mogelijk. Lekker eten en een maand vol challenges en leuke acties! Start je nu? Dan ontvang je één week gratis! Samen gaan we ROCKEN deze maand! Doe jij mee?

1

Lekker eten!

2

Samen op weg naar een gezond gewicht!

3

Jouw inzet wordt beloond!

Over de NewFysic-methode

Start nu en ontvang één week gratis!

Een goed begin is het halve werk. Als je begint met NewFysic start je met de Reset fase. Tijdens deze fase word je zowel mentaal als fysiek voorbereid op de switch naar een gezonde leefstijl. 

Wil je graag starten? Doe dan een gratis intake via onderstaande button. Kies je voor online coaching? Bestel dan het Basis pakket + Reset Support of het Alles voor 4 weken pakket + Reset Support en gebruik de code ROCKTOBER2023 bij het afrekenen. De gratis week wordt dan automatisch toegevoegd aan je winkelmandje.

Start jij ook in ROCKTOBER?

Ben jij er klaar voor om deze maand een stap te zetten naar een gezonde leefstijl? Deze maand helpen wij jou graag op weg naar een gezond gewicht! Lekker blijven eten en toch afvallen en dat in combinatie met challenges en leuke acties! Samen gaan we ROCKEN deze maand! Doe jij mee?

Start de intake nu!

“Wat een geweldig lieve en professionele coaches. Het is fijn dat je deze weg niet alleen hoeft af te leggen. Goede stok achter de deur is dat je elke week gaat wegen en zo je voortgang kunt bijhouden. Ook de app is geweldig. Heerlijke recepten, je dag bijhouden enz. Kortom helemaal top!”