Deze mensen vielen af met NewFysic

2 september 2019

Deze mensen vielen af met NewFysic

Twijfel jij nog of NewFysic iets voor jou is? Misschien heb je iets aan de verhalen van deze mensen, die NewFycis volgden en daar een ander leven aan overhielden.

 

Inspirerend!

 

Iris: ‘Nu weet ik pas wat gezond eten is!’

Iris dacht dat ze al heel gezond at en toch viel ze niet af! Ze had nog nooit een dieet gevolgd en was dat ook niet van plan te gaan doen.’Ik volgde voorheen nooit een ‘dieet’. Ik at al gezond en weet best veel over (gezonde) voeding. Toch lukte het me niet om zelf die paar kilo te verliezen en ik was in een korte periode best wat extra kilo’s aangekomen.’ Lees hier verder.

 

Jimme: ‘Mijn vriendin herkende me niet terug na haar reis’

Zijn zwager was op een gezonde manier afgeslankt via NewFysic. Terwijl Jimme graag hetzelfde wilde liep hij steeds weg voor het feit dat hij iets moest doen aan zijn overgewicht. ‘Mijn vrienden zeiden wel eens: Als je wilt afvallen dan ga je toch hardlopen? Maar zo makkelijk is dat niet, ik wist niet eens hoe. Wat ik wel wist, was dat er iets moest veranderen. Lees gauw verder.

 

Margo: ‘Ik schrok me kapot van de weegschaal’

Ze stoorde zich al langer aan de overtollige kilo’s. Maar het was pas toen Margot langs een vestiging van NewFysic fietste, dat ze dacht: en nú moet ik van start. ‘Ik boekte snel resultaat. Binnen drieënhalve maand was ik al twintig procent van mijn lichaamsgewicht kwijt. Niet alleen het getal op de weegschaal werd lager, ook mijn bloeddruk.’ Lees hier haar hele verhaal.

 

Ben jij benieuwd wat NewFysic voor jou kan doen? Maak dan nu vrijblijvend een afspraak in een van onze vestigingen, of online.

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen