Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

‘Mijn vriendin herkende me niet terug na haar reis’

1 november 2016

‘Mijn vriendin herkende me niet terug na haar reis’

Zijn zwager was op een gezonde manier afgeslankt via NewFysic. Terwijl hij graag hetzelfde wilde liep hij steeds weg voor het feit dat hij iets moest doen aan zijn overgewicht.

‘In het gebouw waar ik werk zijn veel trappen die ik altijd hijgend op- en afliep. Mijn conditie was ronduit slecht. Via mijn zwager, die in korte tijd slank en fit was geworden met NewFysic, kwam ik in aanraking met deze methode. Toch liep ik weg voor het feit dat ik ook iets moest doen aan mijn overgewicht. Wel begon het meer en meer aan me te knagen dat ik langs de lijn stond terwijl mijn vrienden voetbalden. Ik zorgde voor wat klusjes langs de lijn, maar liever deed ik mee!

Mijn vrienden zeiden wel eens: “Als je wilt afvallen dan ga je toch hardlopen?” Maar zo makkelijk is dat niet, ik wist niet eens hoe. Wat ik wel wist, was dat er iets moest veranderen. De druppel was het moment dat ik bij mijn ouders op de weegschaal stapte. Ik woog over de honderd kilo en dat terwijl ik eind twintig ben. Hoe moest dat als ik ouder werd? Toen dacht ik aan mijn zwager, ik zou die methode van hem een eerlijke kans geven. Maar ik had een jumpstart nodig om te geloven dat het zou lukken. En die kreeg ik. Zodra ik me had aangemeld en startte met het programma, vlogen de kilo’s eraf en voelde ik me duizend keer beter.

Het duurde even voordat ik over de drempel was om me aan te melden. Ik schaamde me en dacht dat iedereen naar me keek. Gelukkig werd ik door mijn coach en vrienden enorm gesteund. Ze vroegen me altijd naar mijn weegresultaten. De drempel werd gaandeweg lager, en ik schaamde me niet meer. Ik was goed bezig en kreeg steeds meer vertrouwen. Na een kleine maand voetbalde ik weer mee.

In de periode dat ik begon bij NewFysic ging mijn vriendin reizen door Zuidoost-Azië. Dat kwam best goed uit, zo heb ik alles zelf leren bereiden en mijn eigen verantwoordelijkheid genomen. Na twee maanden ontmoetten we elkaar weer op Bangkok. Ze herkende me nauwelijks terug. Ik zat al lekker in mijn vel, maar nu heb ik ook nog een trotse vriendin. Die overigens zelf ook met NewFysic is begonnen. We gaan samen een gezonde toekomst tegemoet.’

Jimme Luijkx (28 jaar) consulent Burgerzaken

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om anderen te inspireren met jouw verhaal? Stuur dan een mail naar mae@newfysic.nl ovv Mijn verhaal en wie weet is jouw verhaal hier binnenkort ook te lezen!

 

 

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen