‘Ik schrok me kapot van de weegschaal’

13 december 2016

‘Ik schrok me kapot van de weegschaal’

Ze stoorde zich al langer aan de overtollige kilo’s. Maar het was pas toen ze langs een vestiging van NewFysic fietste, dat ze dacht: en nú moet ik van start.

‘Het idee om af te slanken kwam wel vaker bij me op, zoals bij veel mensen. Toch duurde het een tijd voordat ik door kreeg dat er iets moest veranderen. Ik herkende mezelf haast niet meer. De omslag kwam toen ik langs een pand van NewFysic fietste en op de ramen zag staan: start nu met gezond afslanken. En dat is gebeurd, ik ben van start gegaan.

Ik had al een tijd niet op de weegschaal gestaan uit angst voor de waarheid. Die bleek inderdaad niet mals. Het display gaf honderd kilo aan, ik schrok me rot. Zo zwaar was ik nog nooit geweest. Gelukkig kreeg ik een bemoedigende en motiverende peptalk van mijn persoonlijke coach. En heldere uitleg over hoe de voedingssupplementen, in combinatie met het voedingsplan, mij zouden helpen in de strijd tegen de kilo’s. Mijn coach was sowieso gedurende mijn hele afslanktraject een enorme steun voor me.

Ik boekte snel resultaat. Binnen drieënhalve maand was ik al twintig procent van mijn lichaamsgewicht kwijt. Niet alleen het getal op de weegschaal werd lager, ook mijn bloeddruk. Hierdoor hoefde ik minder medicatie te nemen. Hart- en vaatziekten zitten in de familie, extra motivatie dus om de strijd met de kilo’s aan te gaan. Ik werd echt enthousiast en besloot door te gaan voor de volgende tien procent. En ook dit is me gelukt!

In mijn drukke leven, waarin ik zowel persoon­lijk als professioneel veel voor anderen zorg, is afvallen best een uitdaging. Maar dankzij NewFysic is het me gelukt. Het voedingsplan is volledig afgestemd op mijn levensstijl. Ik kook niet meer uit pakjes en gebruik het uitgebreide overzicht van alle producten die ik mag eten; de boodschappenlijst. De receptenboekjes helpen me om lekkere en gezonde dingen op tafel te zetten. Ik wissel ook recepten uit met een vriendin en we koken voor elkaar.’

Margo Rappange (53 jaar) verpleegkundige

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om anderen te inspireren met jouw verhaal? Stuur dan een mail naar mae@newfysic.nl ovv Mijn verhaal en wie weet is jouw verhaal hier binnenkort ook te lezen!

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen