Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

Ook Chantal Bles viel natuurlijk af met NewFysic

10 september 2019

Ook Chantal Bles viel natuurlijk af met NewFysic

Chantal Bles viel natuurlijk af met NewFysic. In iets meer dan een maand tijd viel zij maar liefst 4 kilo af. Ze kon, in tegenstelling tot veel andere diëten, de hele dag door gewoon lekker eten. Zelfs ‘s avonds mocht Chantal gewoon volkoren pasta, zilvervliesrijst of een volkoren wrap. Lees hier over haar ervaring met NewFysic. 

 

De hele dag door eten. Wat een feest!

Een dag NewFysic met Chantal

Zo viel Chantal Bles natuurlijk af met NewFysic: het fijne aan NewFysic dat je eigenlijk de hele dag door kunt eten. Je eet zes keer per dag om je spijsvertering op gang te houden. ‘S ochtends begint ze met het Purify drankje, wat haar absolute favoriet is en daarna ontbijt ze lekker met crackers. Na een tussendoortje van fruit of groenten, varieert ze tussen crackers en wraps tijdens de lunch. ‘S middags kiest Chantal weer lekker tussen fruit, groenten of een mager zuivel product en ‘s avonds staat er een gezond diner klaar. Chantal verzint eigenlijk altijd haar eigen maaltijden. Ze weet inmiddels heel goed wat ze wel en niet kan eten. En als ze even geen inspiratie heeft, kookt ze een lekker recept van NewFysic. Wanneer je NewFysic volgt hoef je niet apart te koken, maar de rest van het gezin kan gewoon lekker mee eten. Dan kook je er bijvoorbeeld rijst, pasta of aardappelen bij. Het komt weleens voor dat ze na het avondeten nog zin heeft in iets. Dan neemt ze nog een tussendoortje.

Tip van Chantal: “Heb je ‘s avonds last van een opgeblazen gevoel? Neem dan nog een beetje Purify voor het slapengaan voor een platte buik in de ochtend ;-).

Hoe ging Chantal om met de ‘lastige dagen’?

Je kent ze wel. Van die dagen dat je het liefst alles eet wat los en vast zit. Op dit soort dagen probeerde Chantal extra op te letten dat ze voldoende water dronk. Daarnaast maakte zij gebruik van de Appetite Control. Als ze echt even wilde snacken dan nam ze lekker wat snoepgroenten. Als je daadwerkelijk afvalt motiveert dat ook weer tijdens dit soort lastige dagen.

Feestjes en uiteten

Tijdens etentjes vindt Chantal het vooral belangrijk om lekker te genieten.  Toch kiest ze wel heel bewust voor een groentegerecht met vlees of vis. De koolhydraten laat ze weg. Van tevoren eet ze thuis volkoren wraps om toch haar koolhydraten binnen te krijgen. Bij het eten wordt er wel lekker een glaasje champagne (dat is beter dan een glas witte wijn) genuttigd en natuurlijk gebruik gemaakt van de No Regret tabletten om de schade te beperken.

Zoete snack

Fruit! Zeker toen ze genoot van een heerlijke vakantie op Ibiza, was dit Chantal haar favoriete zoete snack. Of een portie toegestane zuivel. Bijvoorbeeld Optimel kwark/yoghurt of kokosnoot drink naturel. Voor de kids waren de NewFysic yoghurt ijsjes heel leuk om te maken!

‘Water moe’

Water heeft natuurlijk een relatief neutrale smaak, dus ondanks het heel belangrijk is dat je 1,5  tot 2 liter water drinkt op een dag, heb je ook weleens zin in iets anders. In dit geval koos Chantal voor een lekkere cappuccino met kokosmelk/magere melk of water met een smaakje door bijvoorbeeld fruit, munt of gember toe te voegen.

Chantal Bles viel natuurlijk 4 kilo af met NewFysic

“Ik zou nog wel 2 kilo kwijt willen, maar na alles wat ik heb meegemaakt ben ik nu tevreden. Op een dag moet je ook happy zijn met wie je bent. Ik kan weer maat 36 aan en veel kledingstukken die in mijn kast lagen, pas ik weer!”

Neem hier een kijkje in het leven van Chantal Bles.

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen