“Ik vond het ideaal om wekelijks te gaan wegen, zo bleef ik gemotiveerd.”

14 juli 2023

“Ik vond het ideaal om wekelijks te gaan wegen, zo bleef ik gemotiveerd.”

Carmen: “Ik ben met NewFysic gestart, doordat ik op spiritueel vlak een verandering door heb gemaakt. Mijn lichaam resoneerde niet meer met hoe ik mij mentaal voelde en hoe ik eruit wilde zien. Ik werd continu getriggerd wanneer ik anderen vrouwen zag die in mijn ogen wel sexy waren. Ik voelde mij daardoor echt ellendig over mijn eigen lichaam. Ik ben bewust geworden van mijn coping mechanisme, ik was een emotioneler eter, maar heb door dit inzicht mijn leefstijl aangepast. Ik heb gekozen voor gezondere alternatieven, balans te vinden in mijn voeding en slechte gewoontes proberen achter mij te laten.

Een aantal collega’s van mij deden ook NewFysic en zij deelde hun succesverhalen, waarna ik ook de uitdaging ben aan gegaan! De afgelopen 10 jaar heb ik meerdere diëten gevolgd, maar nooit met een blijvend en gewenste resultaat of ik hield het niet vol.

Ik heb NewFysic gevolgd bij de vestiging in Katwijk aan Zee. Mijn coach was Mary, zij was een hele fijne en lieve coach. Ik ben in 23 weken tijd ruim 38 kilo afgevallen. Toen ik in januari was begonnen woog ik 121,8 kg. In de maand juni woog ik 83,6 kg. Ik heb het traject als zeer prettig ervaren. Het is goed vol te houden en je hebt fijne supplementen. Ik ben echt verrast over hoe snel ik gewicht verloor. Mijn coach dacht goed met mij mee en wanneer ik ergens tegenaan liep gaf ze goede tips. Wat ik vooral fijn vond aan mijn coach Mary is dat zij met mij afstemde wat ik nodig had. Ze vroeg de juiste dingen, waardoor ik geen weerstaand ervaarde. Ik had niet het gevoel dat ik van alles ‘moest’, er hing een fijne en ongedwongen sfeer.

De eerste weging was voor mij een down moment. Ik wist dat het erg zou zijn, maar ik schrok heel erg van mijn gewicht. Ik vond het ideaal om wekelijks te gaan wegen, zo bleef ik gemotiveerd. Het was fijn om een stok achter de deur te hebben. Op deze manier ben ik echt de strijd met de kilo’s aangegaan met een blik op oneindig. Af en toe viel een weging een beetje tegen, maar door consistent te blijven kon ik met goede moed doorgaan. Na een tijdje merkte ik opeens verschil in conditie en mijn kleding die ruimer ging zitten. Dit gaf zo’n lekker gevoel en dit motiveerde mij nog meer!

Ik raad iedereen NewFysic zeker aan! Voor mij is dit een life-changer geweest en ik gun iedereen om ook lekker in zijn of haar lichaam te voelen.”

 

Wil jij, net als Carmen, op een gezonde en verantwoorde wijze afvallen? 

Boek nu een intake

 

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen