“Ik had echt een stok achter de deur nodig en die had ik gevonden bij NewFysic”

9 mei 2023

“Ik had echt een stok achter de deur nodig en die had ik gevonden bij NewFysic”

Natalia: ”Ik ben met NewFysic gestart, omdat ik graag weer op mijn oude gewicht wilde komen, voordat ik mijn drie kinderen kreeg. Een vriendin van mij had ook NewFysic gedaan en zo ben ik hier terecht gekomen. Ik had echt een stok achter de deur nodig en die had ik gevonden bij NewFysic in Almere bij mijn coach Ben.

Uiteindelijk ben ik in 7 maanden tijd 10,5 kilo afgevallen. Ik heb het traject goed ervaren. Het was goed vol te houden en ik heb veel geleerd wat betreft voeding en hoe je moet omgaan met ‘lekkere’ trek.

Door mijn wekelijkse weegmoment kreeg ik telkens weer meer motivatie. Natuurlijk had ook ik ups en downs, maar dat hoort er ook een beetje bij. Ik ben van beroep stewardess dus qua eten is het heel erg wisselend en ik heb ook drie kleine kinderen wat ook een uitdaging was.

Mijn favoriete recepten zijn de havermout pannenkoekjes en de volkoren noedels met kip of vis en groenten. Ik raad NewFysic iedereen aan! Natuurlijk waar een wil is, is een weg, maar de combinatie met de juiste voeding, supplementen en de coaching maakt het makkelijk voor iedereen. Ik ben super blij met het eind resultaat!”

 

Wil jij, net als Natalia, op een gezonde en verantwoorde wijze afvallen? 

Boek nu een intake

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen