Lieke van Lexmond en Bo Wilkes al kilo’s kwijt met NewFysic

28 september 2018

Lieke van Lexmond en Bo Wilkes al kilo’s kwijt met NewFysic

Zowel Lieke van Lexmond als Bo Wilkes zijn onlangs begonnen met NewFysic. En met succes: beide onthullen op Instagram dat ze al zijn afgevallen. Wij zijn trots!

 

Een hele prestatie.

 

Lieke valt verantwoord af

Lieke van Lexmond kondigde eerder al aan een paar kilo kwijt te willen en met de appeldag gestart te zijn. Nu, zo’n drie weken later, vertelt ze op Instagram hoeveel kilo ze al is afgevallen. ‘Ben zelf al maand met @newfysic bezig en voel me zo goed! (al kilo’s kwijt op verantwoorde manier’, schrijft ze.

 

Bo Wilkes op weg naar haar streefgewicht

Maar ook Bo Wilkes, die vorige week begon met haar persoonlijk voedingsplan, is al gewicht kwijt. ‘Ik ben al veel afgevallen met NewFysic in een week!! ROCKTOBER gaat goed van start!!’ En daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn. Bo vertelde onlangs dat ze nu 74 kilo weegt en in totaal 9 kilo wil afvallen.

 

Doe ook mee met Rocktober

Wil jij je ook inschrijven voor NewFysic? Dat is deze maand extra voordelig met ROCKTOBER. Met deze actie willen wij jullie motiveren een maand lang NewFysic te volgen en een paar kilo af te vallen. Wil je daarna door, dan kan dat natuurlijk. Een maandpakket kost met ROCKTOBER nu geen € 152,-, maar € 125,-. Hiervoor krijg je een persoonlijk voedingsplan, de juiste supplementen en toegang tot de besloten ROCKTOBER groep op Facebook. Je kunt je hier aanmelden.

Foto:

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen