Een Nieuwe Start naar een Gezonder Leven

31 mei 2024

Een Nieuwe Start naar een Gezonder Leven


Marleen:
Na de zomervakantie van 2023 besloot ik om de knoop door te hakken en echt iets aan mijn gewicht te gaan doen. De vakantiefoto’s en video’s waren een wake-up call die ik niet kon negeren. Ik wist dat ik te zwaar was, maar die beelden in bikini waren echt confronterend. En zo begon mijn reis naar een gezondere levensstijl.


Ik had eerder van NewFysic gehoord, zo’n 16 jaar geleden had ik het programma al eens gevolgd. Dus besloot ik terug te keren naar iets waarvan ik wist dat het werkte. Voordat ik bij NewFysic terechtkwam, had ik al verschillende diëten geprobeerd ,maar niets leek echt te werken op de lange termijn.


In Hoofddorp vond ik mijn weg naar NewFysic, waar ik Cynthia als mijn coach had. Haar begeleiding was geweldig tijdens mijn reis. In slechts 7 maanden tijd ben ik 17 kilo afgevallen. En eerlijk gezegd was het veel gemakkelijker dan ik had verwacht. De methode van NewFysic is niet alleen effectief, maar ook heel goed vol te houden.


Wat me echt heeft geholpen, was het wekelijks wegen op locatie. Het gaf me een stok achter de deur, een extra motivatie om mijn doelen te bereiken. Ik wilde gewoon trots kunnen zijn op mijn resultaten als ik daar aankwam. Dat persoonlijke contact maakte echt het verschil voor mij.


Gelukkig kan ik zeggen dat ik eigenlijk alleen maar ups heb gekend tijdens mijn reis. En mijn favoriete recept? Dat moet de snelle garnalen spaghetti zijn, een heerlijke en gezonde optie die perfect past binnen mijn NewFysic dieet.


Zou ik NewFysic aanraden? Absoluut! Vooral aan vrouwen in de overgang, zoals ik. Het programma heeft me laten zien dat er altijd hoop is, zelfs wanneer je denkt dat niets meer werkt. Ik zit nu in de Balance fase en blijf maandelijks wegen op locatie. Zo houd ik de controle en blijf ik gemotiveerd om mijn gezonde levensstijl voort te zetten.

Boek nu een intake

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen