NewShapes, het zusje van NewFysic heeft haar deuren geopend!

23 maart 2021

NewShapes, het zusje van NewFysic heeft haar deuren geopend!

NewShapes biedt veilige en snelle niet-invasieve cosmetische behandelingen aan op het gebied van bodyshaping en anti-gezichtsveroudering. De revolutionaire techniek werkt op basis van extreme temperatuurverschillen. De eerste NewShapes kliniek is gevestigd op de van Baerlestraat 82, boven onze NewFysic vestiging in Amsterdam.

In maart 2020 opende de eerste vestiging van NewShapes haar deuren, maar helaas moest de kliniek na opening al snel weer sluiten in verband met corona. Gelukkig is de NewShapes kliniek sinds twee weken weer open, dit voelt dus voor ons als een nieuw begin!

Over Coolifting®

CooLifting® is de meest spectaculaire anti-gezichtsverouderingsbehandeling van dit moment. Binnen 5 minuten kun je er 10 jaar jonger uitzien! De behandeling is veilig, pijnloos en het resultaat is direct zichtbaar. Na een behandeling met CooLifting® is er geen downtime. Het is daarom de perfecte behandeling om weer helemaal te stralen! 

NewShapes noemt dit ook wel de quick fix facelift. De hele behandeling verloopt pijnloos, is helemaal veilig en geschikt voor elk huidtype. Een losse behandeling start bij ons al vanaf €60,-.  Een totale anti-aging kuur met de CooLifting® beautygun bestaat uit 8 behandelingen verspreid over 8 weken.

Over Cryolipolyse

Heb je al van alles geprobeerd maar lukt het maar niet om van dat ‘buikje’ af te komen? Dan is cryolipolyse écht iets voor jou! Maar ook andere zones, zoals de love handles, hangende bovenarmen, heupvet, zwembandjes, onderkinnen en boven- en binnenbenen pakt NewShapes aan met deze revolutionaire techniek. Per behandeling is een vetreductie tot 30% haalbaar! De cryolipolyse behandeling is overigens geen methode om af te vallen, daarvoor moet je toch echt bij NewFysic zijn.

De NewShapes behandeling verminderd de vetophoping en verbeterd de lichaamscontouren. Voor een optimaal resultaat kunnen 2 tot 3 behandelingen op hetzelfde gebied worden uitgevoerd, met een tussenpoze van 2 maanden. Het definitieve resultaat is zichtbaar na 3 maanden. Onderzoek heeft aangetoond dat vetcellen van nature kwetsbaarder zijn voor kou dan de omliggende weefsels. Door gecontroleerde verwarming en snelle koeling wordt onderhuids vetweefsel afgebroken zonder schade aan te brengen aan ander omliggend weefsel. Vetcellen kunnen zo op een veilige manier worden afgebroken. 

 

Als (oud-) klant van NewFysic ontvang je nu een exclusieve introductiekorting van €50,- bij aanschaf van een Cryolipolyse® pakket van 3 behandelingen en/of €10,- korting op een CooLifting behandeling.

Boek een gratis intake NewShapes.nl | Volg NewShapes op Instagram

 

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen