De Reset Support: stimulerend voor de vetverbranding en energieproductie  

2 februari 2023

De Reset Support: stimulerend voor de vetverbranding en energieproductie  

Afvallen is hard werken, dat weten wij maar al te goed. Daarom bieden wij naast coaching, ook ondersteuning in de vorm van supplementen. Denk aan onze eiwit- en vezelsupplementen, de NoRegret en nu ook de Reset Support! Dit supplement bestaat uit L-Carnitine en zorgt onder andere voor een extra boost in de energie- én de vetstofwisseling! Meer weten over dit mooie supplement? Lees dan snel verder.

Zoals hierboven benoemd, bestaat de Reset Support uit L-Carnitine ofwel Acetyl-Carnitine. Dit is een essentieel aminozuur, met name voor de aanmaak van cellulaire energie voor de vetstofwisseling en is van nature te vinden in vlees- en zuivelproducten. * In tegenstelling tot carnitine is L-Carnitine wateroplosbaar en wordt het beter door het lichaam opgenomen. Om die reden is dit supplement een mooie toevoeging. Voor een optimale opname van dit aminozuur zijn er wel voldoende koolhydraten nodig, koolhydraten bevorderen namelijk de opname van L-Carnitine in het lichaam.

L-Carnitine zorgt dus voor een extra boost in de energie- én de vetstofwisseling, maar hoe gaat dit in het lichaam in werking? Dit aminozuur staat erom bekend dat het de productie van spierenergie kan verhogen. Hierdoor wordt niet alleen de lichamelijke prestatie verbeterd, maar wordt ook de vetverbranding gestimuleerd. L-Carnitine zorgt er voor dat vet sneller door het lichaam kan worden gebruikt als energie, waardoor het vetmetabolisme een enorme boost krijgt! Daarnaast draagt dit supplement bij aan een goede concentratie, het geheugen én ook aan innerlijke rust. Kortom, niet alleen voordelig voor de fysieke, maar zeker ook voor de mentale gezondheid.

Door de vet verbrandende eigenschappen van het aminozuur is het waarschijnlijk dat je door L-Carnitine langer en beter kunt sporten. Dit komt doordat vet als brandstof wordt gebruikt en je zo sporten langer kunt volhouden. Tevens is uit onderzoek gebleken dat tijdens trainingen met een hoge intensiteit de spierschade wordt verminderd. Aangezien de spierschade wordt verminderd herstelt het lichaam beter, waardoor de sportprestaties geoptimaliseerd kunnen worden.

De Reset Support kan tijdens jouw NewFysic traject net dat extra zetje bieden wat nodig is, maar een gezonde basis qua voeding is van essentieel belang om jouw gewenste doelen écht te behalen. Hier nog wat tips voor een gezonde en bewuste leefstijl:

Tip 1: Probeer je doelen te visualiseren
Hoe zou het voelen? Waar zou je trots op zijn?

Tip 2: Probeer voldoende nachtrust te krijgen
Een goede nachtrust zorgt ervoor dat je in balans bent. Als je in balans en uitgerust bent is het gemakkelijker bewuste (voedings)keuzes te maken. Als je zoete trek ervaart probeer dan eerst een stuk fruit te eten, zo voorkom je dat je aan deze zoet trek toegeeft en iets buiten het NewFysic voedingsproductplan gaat eten.

Tip 3: Eet een gebalanceerd ontbijt
Begin je dag goed door een gebalanceerd ontbijt te nuttigen. Door goed te ontbijten is je bloedsuikerspiegel vanaf het begin van de dag al constant, waardoor je eventuele cravings beter kan weerstaan.

Tip 4: Vergeet je water niet!
Vergeet niet voldoende water te drinken gedurende de hele dag. Door voldoende water te drinken houd je je vochtbalans op peil en wordt het afslankproces ondersteunt.

Tip 5: Geniet
Geniet van jouw gebalanceerde leefstijl en verwen jezelf ook wanneer deze behoefte er is! Een gebalanceerde leefstijl is namelijk alleen in balans als er ook ruimte wordt gecreëerd voor ontspanning!

Je gebruikt de Reset Support tijdens de Reset fase, het begin van jouw NewFysic traject, maar deze kan ook tijdens de rest van het programma gebruikt worden. Overleg dit wel altijd even met jouw coach.

 

Heb jij de Reset Support uitgeprobeerd en wil jij je ervaring delen? Laat dan hier jouw verhaal achter!

 

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen